Vi har varit på en liten semester, husse, matte, Primus, Nelson och jag. Vi var till det där stället i Roslagen igen, Marholmen. Det var mysigt, lite fler hundar den här gången fast på söndagen åkte dom hem till skillnad ifrån oss. Vi stannade en hel vecka. Så det blev många och långa promenader. Jag var till veterinären innan vi åkte och fick medicin för mitt knä, och tänk, värken försvann nästan på en gång och jag har slutat att halta. Jag blev magsjuk när vi var där och det var ju inte så kul faktiskt, men det var ju tur att husse och matte var lediga (förutom att dom tittade på det där evinnerliga OS hela tiden) så dom kunde gå ut med mig. Nelson och jag busade så mycket att jag lyckades slå av en av mina huggtänder, så den 15 mars skall jag till tandläkaren och laga den. Jag lyckades smitta Nelson med magsjuka också, så när vi kom hem ifrån Marholmen var det hans tur att bli vissen och det veckan innan han ska ställas ut. Håhå jaja. Stackars Nelson, mattarna var som tokiga och röck honom i pälsen och på örona, han blev tvungen att bada också. Sedan när utställningsdagen kom så var matte jätteförkyld men vi åkte iväg i alla fall, utställningen var i Köping ca 15 mil ifrån Stockholm. Nelson blev 3a av 3 deltagande juniorer, det var inte riktigt hans dag, men jag tror att det beror på att han precis hade varit sjuk och det tror matte också.
Just nu så går husse här hemma och suckar och stönar för han har fått överta mattes förkylning och han är inte glad för det.
Primus kan inte skriva något den här gången för han är också sjuk och ligger på sjukhuset, han skall utredas har matte sagt för det är något konstigt fel med honom när han blir så svårt sjuk 2 gånger på ett halvår när han bara är 1 år gammal. Tänk jag saknar Primus jättemycket och blir faktiskt lite nere när han inte är hemma. För även om vi inte alltid tycker likadant så gillar vi ju varandra ändå!

En deppig Loke

promenad3

Primus, Nelson och jag promenerar på Marholmen tillsammans med matte.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>