Har haft det lite stökigt omkring mig, för här har gästerna kommit och gått. Skoj tycker jag och Matten tycker också att det är trevligt. Först ut var Piete, han var här ca 1 vecka eftersom hans Matte var upptagen med annat. Piete är ganska van att vara här och tar allt med ro, vi brukar leka lite varje dag efter våra promenader med Matten.

Han gosar väldigt mycket också, fast främst med Matten och Husse, det gillar jag inte riktigt då jag vill att JAG ska få all uppmärksamhet och  ALLT gos. Så vid sådana tillfällen kan det bli lite jobbigt för Matten som ni kan se här nedan.

När Matten hade xtra god frukost, räkmacka, tyckte Piete att han skulle få hjälpa till med den. Han var övertygad om att hon inte skulle orka den själv.

Åh vet ni vad min sambo Primus gjorde när Piete var här? Jo han välte Piets fodersäck, Matten hade rullat ihop öppningen på den jättehårt och sedan trätt över en plastkasse så att ingen av oss skulle kunna gå och norpa mat ur säcken, Primus krafsade av plastkassen, rullade upp öppningen och kröp sedan in i säcken och hade därefter jordens kalas på knallhattarna. Som tur var hörde Hussens pappa att det lät så konstigt inifrån rummet där säcken stod och gick in för att kolla. Om han inte hade gjort det så hade nog den tandlöse snart 12-årige Primus nog ätit ihjäl sig :-O .

Efteråt var Primus jättetörstig, han drack och drack och magen blev jättetjock, sedan framåt kvällen kräktes han (i Hussens pappas säng såklart). Han var fortfarande mätt nästa dag och hoppade över frukosten, men lagom till middagen var allt som vanligt igen.

När Piete hade åkt hem så begav vi oss på resa, vi åkte upp till Sundsvall. På vägen dit plockade vi upp Majken som också skulle till utställningen. Vi bodde på Hotell nära utställningshallen så vi hade det ganska skönt. Fast första kvällen vi var där så hände något läskigt, jag luktade på en lykstolpe som gav mig en rejäl smäll. Det var något fel på elektriciteten i stolpen så det var en stöt jag fick. Det gjorde jätteont så jag skrek i högan sky och kastade mig iväg. Usch :-(

Majken gillade min Husse jättemycket, skulle bara gulla med honom hela tiden

Då blev jag faktiskt lite sur.

Men det var trots allt en trevlig helg, och Majken var jätteduktig. Placerade sig som Bästa Tik dag 2. Jag placerade mig inte alls.

Sen någon vecka efter det så åkte vi till min massös som gav mig lite behandling :-) och när vi åkte hem igen fick vi med oss liten Sheelah :-)

Hon är inte så gammal men väldigt gullig och jag gillar henne skarpt. Hon och jag är släkt på långt håll, men hon är jättemycket släkt med Farbror Loke som jag växte upp med. Hon stannade ca en vecka och vi lekte riktigt mycket, så nu tror jag att jag faktiskt fått upp flåset lite igen.

Här är hon

Lite suddig då hon har lite svårt att vara stilla.

Här hade hon hittat en fin pinne

Här har jag knyckt pinnen ifrån henne :-)

Efter pinntramset så sprang vi lite

Men nu så har hon åkt hem till sig igen, men har jag tur så får jag nog fint besök snart igen.

Och en sista grej, den där Primus gjorde det igen. Matten såg igår att det hade blivit så stökigt i gästrummet och undrade vad som hänt. Hon gick in och kollade. Det visade sig att Primus hade brutit sig in i stora utsällningsväskan, plackat ut trimväskan, tömt den på ALLT innehåll som då är olika borstar, kammar, saxar, koppel osv för att till sist krångla ut burken med levergodis allt detta i soffan. Sedan hade han tagit ner burken på golvet pillrat av locket och sedan smockat i sig allt godis. Så åter igen var han jättemätt, drack massa vatten och ratade middagen. Men frukosten pinade han i sig, allt för att inte jag skulle få tag i den. Så lita aldrig på såna här söta små varelser (Gremlins?)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>