Så kom den, våren. Vi har idag varit på en längre sväng till grannbyn, där sjöng lärkan i högan sky och en jättestor fälthare skuttade över just fältet :-) . Jag blev så exalterad att jag fick stolpgång och letade hare lång väg, hittade luktspåret där den hade sprungit över vägen. Matten filmade det, filmen blev på sniskan, men vad gör väl det
Var är haren?

På vägen hem såg vi både

och

Tidigare i veckan då det var lite mer snö än nu så hade jag den stora turen att hitta ett ben ifrån rådjur som jägaren hade lämnat kvar i skogen. Jag bar det hela vägen hem, en sträcka på drygt 5 km. Jag var väldigt stolt över mitt fynd, fast när vi kom hem åkte benet i soptunnan :-( , attans.

Åh här en bild ifrån igår, härligt väder. Matten virra runt på tomten och plockade kvistar som hon sen eldade i en tunna, krattade och rensade i rabatterna. Primus och jag, vi solade mest.

Jo just det, måste ju få visa min nya snygga LC-munkorg

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>