Här har det hänt grejjor. Jag och massor av mina släktingar, vi var visst närmare 20 stycken bara ifrån Kennel Greirish, gick i St.Patricks Day paraden med säckpipeorkester. Uj så det pep och tjöt, jag hade allt lite öronsus efteråt.
Här är några bilder ifrån paraden, de är tagna av Leif Branting.

Jag står som hund nummer 5 ifrån vänster.

Sedan några dagar efter det så kom Bruce hit och bodde med mig i flera dagar då hans Matte och Husse reste bort, det var roligt tycker jag, vi lekte ganska mycket.

Jo, också har jag en xtra Husse just nu, det är Hussens pappa, han bor hos oss just nu, så det är alltid någon hemma med mig. När Bruce hade bott här några dagar kom nästa överraskning, Aiax! Han kom en fredag med sin Matte och Husse, de stannade också och bodde med mig, så ojojoj, vi hade huset fullt. Vi var 3 varghundar + Primus och så var här 5 människor, himla tur att vi har flyttat till ett större hus.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Har en annan kompis här för tillfället, och det är oartigt av mig att inte underhålla honom. Återkommer lite senare :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>