Xit kom hit i torsdags, för att hälsa på trodde jag, men ack så jag bedrog mig. Hans Matte föste in mig i sin bil där det förutom Xit och fanns två Whippets samt ägaren till dom. Och sen bar det av. Vi åkte bil under natten och på morgonen körde vi ombord på en båt, fast båtar är jag van vid, så det var lugnt. Efter några timmar så var vi framme i Danmark. Vi skulle, visade det sig till Nörresundby för utställning och Lure Coursing. Så på lördagen ställde Xitmatten mig och jag var på mitt allra bästa humör så det gick riktigt bra. Av 13 anmälda hundar (varav 5 valpar), blev bara tre placerade, alla tikar. Jag blev 2 BT med R-CERT.

På söndagen var det dags att springa, det blev en mycket långdragen historia som slutade med att jag ännu inte vet resultatet. Men jag återkommer om det.

Jag kom hem igår måndag och nu ska jag ta och komma i form till nästa äventyr. Piete är här och han var också ute på äventyr i helgen. Han fick åka på American Car Show i Norrtälje, där träffade han Enya och Sally, snygga brudar enligt honom.

Uppdatering, resultat för Lure Coursing

1 med 313 poäng SE LCCh Greirish Xavier CERT och Danskt Championat! Grattis Anna-Lena och Per! :-)
2 med 302 poäng Greirish Wishful News

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>