Här händer det grejor vill jag lova. Jag har hört att matte och husse har disskuterat lite fram och tillbaka. Jag hörde också Nelsons namn nämnas men tänkte inte så mycket på det. Senast Nelson och jag möttes var i somras och då var han ju bara ett litet småglin på sådär en 7 månader. Så en dag bar det av ut till gammelhusse Per, och vem var där om inte Nelson, vad han hade vuxit! Han är ju ett helt år nu. Men vi kunde inte leka något för jag hade problem med mitt högra knä igen och måste vila (morrrrrr, jag har vilat och vilat, inte fått springa lös och leka nånting). Några dagar senare så kommer Nelson hem till oss med sin husse Patrik. Vi går på en prommis tillsammans och sedan går vi in och vilar lite medans matte och Patrik fikar lite och pratar. Efter någon timma så går Nelsons husse iväg men kommer strax tillbaka med en massa grejor, såsom matskålar och en biabädd bl.a. Det visar sig vara Nelsons grejor. Jag lyssnade ju inte så noga på vad matte och Patrik hade disskuterat men jag började förstå att här var något stort på gång. Nelson höll ju för sjutton på att flytta in. Hjääälp, hur skall min matte ha tid för en till.
Det har i allafall gått ganska bra, Det enda problemet är ju att jag fortfarande inte får gå lös för mitt förbaskade knä, vi har fått springa lösa litegrann för att lära känna varandra och att jag har fått sätta Nelson på plats så att han vet vem det är som bestämmer ;o)
Loke

3knas1

Här är vi, Primus, Loke och Nelson

Jag trodde att nu har väl matte gått och blivit helsnurrig, en till lika stor som Loke. Jag tycker ju att det räcker med honom, men jag är ju så pass klok att jag begriper att det är matte som bestämmer här och inte någon annan. Jag gillade inte Nelson för fem öre till att börja med, jag vaktade mina grejor och min mat. Nelson försökte äta upp den ibland men då sa jag ifrån och det förstod han alldeles utmärkt. Men nu så tycker jag att Nelson är en riktigt kul kille. Vi leker mycket tillsmammans och kommer bra överens.

Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>