Så blev det Jul igen. Tänk vad trevligt, massor med god mat. Jag hjälpte matte det här året också med att laga Julmaten och jag blev jättetrött eftersom jag var tvungen att övervaka allting. På Julafton kom Camilla, Ella (mattes mamma), Sture och Sonja (husses pappa och mamma) så det blev lite trångt här hemma. Sonja som ju är jätterädd för mig och Primus var faktiskt riktigt duktig. Hon vågade klappa på oss och Primus fick ligga bredvid henne i soffan och sova.
Sedan kom nyår veckan efter, det var väldigt mycket raketer som skickades upp i luften, jag stod och tittade på dom tillsammans med matte och husse, det var jättespännande. Det var god mat då också, närmare bestämt smörgåstårta som vi också fick smaka på. Så att sådana här helger får gärna komma lite oftare. Mums.

Loke

camaxi2

Här går Camilla med Maximus i rasparaden på Stora Stockholm. Jag fick inte följa med dit för jag hade ont i magen.

Julen har varit här, den var god!

Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>