Har ni tänkt på en sak? Det är över ett år sedan som jag flyttade hit till min familj. Tänk vad nytt och läskigt allting var då och nu så skulle jag inte kunna tänka mig att bo någon annan stans. Ja, tänk vad tiden går.
Jag har vägt mig igen och jag har gått upp ytterligare så nu väger jag hela 66 kg. Vi har lyckats att hitta ett bad där hundar får bada också, det blev Översjön. För om vi åker till våran brukshundsklubb och går därifrån så blir det en alldeles lagom prommis på 2 km. Sedan är vi vid sjön en stund och badar (jag badar bara tills magen tar i vattnet sen vill jag inte gå ut längre) för att senare få en prommis tillbaks, det är vad jag kallar för en riktig promenad det.
Mellanmatte har flyttat hemifrån, det är jättekonstigt när inte hela flocken bor tillsammans längre. Fast jag har varit och hälsat på i hennes egna lya och det är inte längre bort än att jag och matte kan gå dit. Det är ett konstigt ställe hon bor på, man går in genom en dörr och sedan en dörr till så att man hamnar i ett jättelitet rum. Det rummet låter konstigt och så ser man hur det åker en massa dörrar förbi, uppifrån och ner far dom när man skall till mellanmatte. Matte säger att det heter hiss och att jag nog inte klara av att gå i alla trapporna för mellanmattes lya ligger nio trappor upp. Tjusig utsikt har hon ialla fall och det är faktiskt ganska mysigt att vara där och hälsa på, så jag skall nog kunna vänja mig vid det här också.

Hej svejs! Loke

loke6

Här är en bild av lilla jag ifrån förra sommaren, jag är ca 15 veckor på bilden.

Bada bada bada bada, det är jätteskoj. Tänk när vi kom till den där Översjön och mattarna hoppade i och simmade, vad roligt det var. Jag simmade med för glatta livet och det är så skoj när man får mattarnas ansikten i samma höjd som en själv, då kan man passa på att pussas litet. Fast jag badade tills jag började frysa den här gången också, så husse satte på mig kopplet för att jag inte skulle kunna gå i vattnet något mer, jag fick sitta i solen och värma mig i stället.

Tjeeena! Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>