Mycket riktigt visst fick jag bada, fast i den här värmen så var det ju inte så tokigt, jag blev väldigt livad och glad när jag efter badet fick hoppa omkring i trädgårn och skaka på mig. Jag fattade ju nu att det var dags för utställning igen, för det är bara då (nästan) som mattarna håller på så här med mig. Mellanmatten som alltid brukar hjälpa mig när jag skall ställas ut blev magsjuk i början på veckan och på onsdan så blev matte jättekonstig hon också, hon sa att hon hade feber och gick och lade sig jättetidigt och på morgonen så var det inte hon som gick ut med mig utan lillmatte fick göra det i stället. Men sen på eftermiddan så började dom röra på sig, mattarna, och dom samlade ihop mina grejor som utställningskoppel och borstar. Sedan bar det iväg, fast vi åkte inte så långt, det tog nog bara en 30 minuter att komma fram. Det var jättevarmt ute men vi hade parasoll med oss och massor med vatten så det blev inte så tokigt. Jag fick ligga och vila i skuggan under parasollen och så drack jag lite vatten emellanåt, så det gick bra. Hur det gick med utställningen, ja vad tror ni med en skönhet som jag. Jag fick ett HP och blev sedan BIR (bäst i rasen). Det var två andra varghundar där men jag var vackrast av oss tre. Det enda som inte var så kul och som mattarna blev väldigt förgrymmade över var att ringsekreteraren glömde att ropa in oss vid BIS bedömningen så den missade vi. Men två vackra rosetter fick jag med mig hem ialla fall så det börjar bli en ansenlig samling som jag har ovanför min säng. Jag har varit och badat i en sjö också, nja eller snarare vadat. Vi vet inte riktigt vart man kan åka och bada här i Stockholmstrakten när man är hund så jag fick bada i sjön Görveln, men det var så mycket vass en bit ut i vattnet så det blev bara till att strosa i strandkanten. Men skönt var det i allafall, mattarna stänkte vatten på mig och det var kul, jag försökte fånga vattnet och ramlade nästan omkull. Vi skall fortsätta leta badplats tills vi hittar en där jag åtminstone kan gå ut så magen tar i vatten ytan. Om det är någon som har något tips så skriv gärna och berätta.

Hej då! Loke

snygging4

Jag har minsann badat jag också och det var jätteroligt. Jag har ju så korta ben så jag fick simma jag. Mattarna hade tagit med sig kongen och den sorten vi har är en som flyter. Så dom slängde i kongen och jag simmade efter. Jag badade och badade till jag började frysa men då sa mattarna att det fick vara bra. Men jag gör gärna om det här fler gånger. Jättekul!

Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>