Jag har varit och hälsat på gammelhusse igen. Mamma var där och jag pussade lite på henne, pappa däremot är i Göteborg för tillfället så honom fick jag inte träffa den här gången. Det var en annan valp och hälsade på också, han heter Merlin och är bror till Nelson som jag har berättat om tidigare. Vi gick på prommis med mamma och Merlin ner till sjön vid Pers hus, där sprang vi omkring och lekte. När vi kom tillbaka till huset så började Per att rycka mig i pälsen och det tyckte jag inte om, matte har hållit på dom senaste dagarna och ryckt på mina öron så om jag har förstått det här rätt så kommer det att bli bad vilken dag som helst. Men kul var det i alla fall för jag älskar min gammelhusse och gammelmatte (hon vill inte ha med mig att göra, men det bryr jag mig inte om, jag försöker att pussa henne i alla fall, så de så).

Loke!

snygging3

Jag fick också följa med till Lokes gamla husse och där hade jag det jätteskoj. Det är nämligen så att det bor en katt som heter Milou där och han är inte rädd för hundar. Eftersom katten och jag är lika stora så kunde vi leka jättebra. Vi lekte säkert i flera timmar ute på verandan. Så när vi sedan åkte hem så var jag jättetrött för katter dom kan leka dom. Jag hoppas verkligen att jag kan få följa med dit fler gånger för att leka.

Hälsningar Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>