Den här veckan var det något som kalllades för midsommar och då blev det livat i stugan vill jag lova. Mattarna hade varit och handlat en massa mat bl.a. kyckling filé som matte gjorde grillspett på (vilket är det godaste jag vet, mums). Så på eftermiddagen började dom ordna ute i trädgården med bord och grillar, Mats (husses styvbror) och Marie med barn som bor på samma gård som vi kom över, detsamma gjorde husses pappa Sture och mattes mamma Ella så det var verkligen fullt hus. Så småningom satte dom sig ute i trädgården och grillade och åt. Jag var verkligen avundsjuk på allt det goda som dom satt där och stoppade i sig men jag väntade tålmodigt. Och mycket riktigt när alla hade ätit klart så fick jag lite grillspett jag också. Så det där med midsommar är nog inte så dumt ändå.

Loke

snygging2

Loke glömde ju att berätta att vi plockade blommor också, eller snarare Lokes matte plockade blommor. En annan som är matpsykopat trodde att blommorna gick att äta så jag hoppade efter buketten flera gånger tills Lokes matte lät mig lukta på den. Då först trillade tioöringen ner. Så blommor bryr jag mig inte så mycket om nu längre, jag luktar på dom ibland det är allt.

Primus!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>