Det händer inte så mycket nu för tiden, matte fortsätter att ha godsaker i min mat och jag, jag tackar och tar emot, jag menar man är väl inte dum heller. Husse har varit hemma med ont i ryggen, han lyfte nåt tungt och vred på kroppen samtidigt och sen var det ajaj. Han fick gå till doktorn som skrev recept på några piller som vi hoppas skall hjälpa. Vi har varit ute i det vackra vädret och fotat lite också, så det är några nya bilder med här. Jo och Primus har gjort det igen. Vad undrar ni? Ja det får han faktiskt berätta själv.

Tjingeling från Loke

igraset

Här vilar vi en stund i det sköna gräset.

Va’ har jag gjort nåt värt att berätta. OK, jag har rullat mig i bajs igen. Min matte blir helt hysterisk när jag har gjort det och säger till Lokes matte (det är faktiskt hon som tar med mig ut på prommis varje morgon) att hon skall ha mig kopplad så att jag inte kan göra det. Men tack och lov så lyssnar inte Lokes matte på henne utan hon låter mig springa lös precis som Loke får göra. Och om jag får säga det själv så är jag faktiskt väldigt lydig och springer till henne så fort hon ropar på mig (man kan ju få godis om man har tur).

Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>