Den här veckan har jag varit och hälsat på hos gammelhusse Per igen, tänk vad det är roligt. På vägen dit så hämtade vi Maximus och hans husse Peter, matte konstaterade att det får faktiskt plats två varghundar i bilen. Vi gick på promenad i skogen, det var jag, brorsan Dexter, mamma, pappa, Maximus, My och så en hund som jag inte kommer ihåg namnet på. Så vi var ett koppel om sju så att säga. Det var jätteskoj, Dexter och jag lekte mest men pappa var också med på ett hörn. Anledningen till att vi åkte ut till Per var att han hade fått besök av mannen som min syster Twixi bor hos. Han heter Otto och hade rest ända ifrån Kalifornien för att hälsa på oss. Han pratade ett annat konstigt språk än vad mattarna och husse gör men det gjorde inte så mycket, jag förstod honom ganska bra ändå. Efter skogspromenaden fick vi hundar vara i hundgården och människorna satt på Pers veranda och drack kaffe och åt bullar. Jag och Dexter tyckte faktiskt att det var väldigt orättvist så vi försökte få vara med igenom att börja pipa och gnälla. ja Dexter t.o.m. skällde lite grand, men inte hjälpte det. Matte sa att vi inte fick vara där p.g.a. att småhundarna (Nelsons syskon) var där och att vi kunde skrämma dom. Men sen när småknattarna hade åkt hem fick vi vara med, då blev det lite mer livat skall ni veta. Människorna hade ju en vetelängd som låg på ett av borden och vi vargar cirklade runt detta bord som gamar, till sist så gick My (vem annars) till attack från ena hållet och pappa ifrån det andra. Då blev det fart på människorna vill jag lova, så My och pappa lyckades inte sluka längden men dom mosade den så pass mycket att människorna delade ut den ibland oss hundar, det var gott. Vi var där ganska länge, människorna pratade och pratade och vi hundar knuffade och buffade på varandra. Det var en trevlig dag och jag var ganska trött när jag kom hem, trött och nöjd.

Hej då Loke!

Hejsan på er! En annan får ju inte följa med på några varghundsträffar inte, Lokes matte sa något om att hon var lite trött på mig och mitt skällande. Hon tycker tydligen att jag skäller för mycket, det kan jag inte förstå, jag menar man måste ju tala om när man hör eller ser någonting farligt. Fast dom påstår att jag tycker att allting är farligt. I alla fall, jag fick vara hemma hos Gerd i stället. Gerd är en granne till oss, och hon tycker jättemycket om hundar, så jag brukar få vara hos henne om hon har tid och är hemma. Jag tycker jättemycket om henne för jag får alltid mariekex när jag är där och hälsar på. Så jag och Gerd hade en trevlig eftermiddag tillsammans när Loke var och hälsade på hos sin gammelhusse.

Ha det så bra allesamman Primus!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>