Vi har varit ute på långpromenader den här veckan. Först en dag gick jag, matte, Camilla och Primus iväg. Matte pratade något om att hon skulle hitta en bra väg för en varghundsprommis. Så iväg åkte vi, först en liten tur med bilen och sedan började vi gå. Vi gick i Järvafältets naturreservat, det var jätte lugnt och tyst där, inte en massa bilar som kör omkring. Vi gick till en sjö, där stannade vi och mattarna fikade. Vi vilade lite och sedan gick vi tillbaka hemmåt. Det var verkligen härligt att få vara ute i det fina vädret så länge fast jag tycker att det blev lite för varmt i solen. Bäst är det när det blåser.Sedan några dagar senare så gick vi samma sväng igen, då var husses pappa Sture med också. Det tyckte jag var kul för det är så sällan vi ses. Fast den dagen var en Lördag och då var det lite mer folk i rörelse än gången innan. Men huvva vad man blir trött av såna här promenader både jag och Primus sover jättebra nätterna efteråt. Så nu har matte skrivit till Manne han som är sammankallande när det gäller såna här promenader, så vi får väl se om det blir någon. Maximus och hans husse Peter har varit här och hälsat på också. Det var skoj, vi gick på fältet och vi lekte ganska mycket, men det var väldigt varmt den dagen, så vi tog oss ett dopp i Igelbäcken och det svalkade riktigt skönt. När vi hade varit ute nån timma så gick vi hem och vilade och det tog oss nog en halvtimma- timma innan vi hade gått ner i varv. Matte lovade att om det kommer att vara lika varmt nästa gång vi skall ut och leka, så kommer vi att gå i skogen i stället.

Hej då Loke

vila

Här ser ni mig vilandes efter dagens slit.

Ja promenader det är inte dumt, fast det där med att vila vid sjön det får väl sådana där veklingar som Loke och mattarna ägna sig åt. Jag kan i alla fall inte vara stilla i en sekund. Så när dom andra vilade och fikade där vid sjön så for jag runt på upptäcksfärd. Jag hittade en massa bra pinnar man kunde tugga på och det for runt en massa konstiga djur i luften som jag försökte fånga (Lokes matte säger att de heter fjärilar). ja, roligt var det i alla fall, så jag hoppas att vi kan göra det här fler gånger.

Ciao Primus

vilap

Försvinn, ser ni inte att jag försöker att koppla av lite här!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>