Det här inlägget hade jag egentligen tänkt att skriva igår, men när jag väl kom hem så var jag så trött att jag helt somnade ifrån.

Igår började dagen precis som vanligt, eller inte helt som vanligt. Husse fyllde nämligen 29 år så matte lät husse ligga kvar i sängen och gick med mig själv på promenad.
Efter promenaden så åt vi frukost allihop, och eftersom husse fyllde år så var husse och matte extra snälla och bjöd mig på lite av födelsedagsfrukosten. MUMS!!!

Sen så skulle vi plötsligt ut igen. Vi tog bussen hem till farbror Loke och farbror Primus, något jag alltid tycker är jätteskoj. Men så fort vi kom dit så skulle matte och husse gå igen. Utan mig!?! Tydligen så var det så att husse fick välja vad han ville göra på sin födelsedag, och eftersom han och matte är en tråkiga akademiker så hade han valt att de skulle åka in till stan och gå på historiska muséet för att se deras utställning ”Odens öga”. Tydligen så är inte hundar välkommna på muséet, inte ens om man är av en sån historisk hundras som jag.

Jag fick istället följa med mattes mamma Susanne och farbror Loke på en tur till Åkersberga. Vi åkte nämligen och hälsade på min moster Annie. Jag tyckte det var så roligt att få åka bil att jag bestämde mig för att stå upp hela vägen och titta ut genom fönstret, det är lite svårt att balansera när Susanne kör som en biltjuv i svängarna så jag välte några gånger, men vad gör man inte för en utsikt?

AnnieNär vi kom hem till moster Annie (på bilden till höger) så kom hon och hälsade oss välkomna. Jag blev jätteglad över att träffa henne igen och försökte leka lite, men hon sa bestämt att man minsann inte leker inomhus hemma hos henne. Istället så visade hon mig runt i huset.
Sen så fikade människorna, och eftersom jag är en väluppfostrad vovve så passade jag på att att se mig omkring lite på egen hand. Moster Annie och Loke satte sig och tiggde bullar och kakor istället. Jag ska väl medge att jag också föll för frestelsen till sist och bad om lite godsaker, man är ju inte mer än hund.

Efter allt fikande så var det dags att åka hem igen. Jag stod upp hela vägen hem också.
Väl hemma hos Loke igen så han jag ligga ner och vila i nästan fem hela minuter innan husse och matte kom och hämtade mig. De hade haft jättetrevligt på muséet, och tom hunnit handla kvällsmat på vägen hem.Kakor är gott.

Bilden ovan är av mig, moster Annie och Loke.

Kvällen blev som jag skrev i början av inlägget MYCKET lugn. Jag kom hem, åt och sen somnade jag och sov ända tills kvällspromenaden.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>