Hejsan!
Den här veckan har mattarna städat i trädgården. Tänk att jag hade glömt bort att den fanns för jag har inte fått varit ute i den på hela vintern. Jag och Primus hjälpte mattarna att städa genom att bära omkring på alla pinnar som ligger här och där, fast mattarna tjoade och sa att vi gick iväg med pinnarna åt fel håll. Det fanns pinnar som var nedstoppade i marken också och när jag försökte gå i väg med dom blev matte alldeles galen och skrek STOOOOPP, det där är ju hallonplantorna som jag planterade i somras, det räcker väl med att du har ätit upp en planta redan (oouupps, det hade jag ju glömt). Fast fint blev det ju till sist men vi får fortfarande inte vara där ute så mycket, matte tycker att det skall bli torrare i marken först och att lite gräs skall få växa upp.
Det har varit lite sorg här i huset också, först så dog Molly lillmattes marsvin, alla blev jätteledsna för hon var så snäll och gullig och hade bott hos lillmatte i 5 år, men hon var ett gammalt marsvin också över 6 år. Sedan några dagar senare så dog den ena parakiten, så då blev alla lite ledsna igen. Det börjar ta slut på smådjur i vårt hus. Nu finns det bara en parakit och leguanen Igor kvar, och så Primus och jag förståss fast vi är ju inga smådjur vi.
Jag har varit och vägt mig igen och jag väger fortfarande 60 kg, varken mer eller mindre så på det viset får det nog bli. Den dagen jag var och vägde mig så var vi till gammelhusses frus butik för att handla hundmat och vem var det som stod där och skötte ruljansen om inte gammelhusse själv, åhh vad jag blev glad. Tänk det är så roligt att få träffa honom.
Vi har haft hundvakt här också, mattes mamma Ella, för mattarna och husse skulle till Lilla Stockholm och titta på syrrorna, brorsan och pappa när dom blev utställda, en annan fick inte vara med för det hade matte bestämt (fy vad livet är orättvist).

Hej då från Loke!

En annan har ju också hjälpt till att städa i trädgården, jag passade på att krypa under staketet också för att hälsa på Mats och Stina våra grannar som är så snälla och brukar bjuda in mig till sig. Fast mattarna upptäckte att jag kan krypa under staketet så nu har dom satt för grejor på dom ställena så att jag inte kan göra det något mer. Jag har vägt mig jag också och kan ni tänka er att jag har gått upp ännu mer i vikt, så nu väger jag 5,2 kg, jag jobbar hårt på att komma upp i Lokes kaliber så att han får lite motstånd när vi leker.

Hälsningar Primus.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>