Hello Loke lovers. Nu har det i alla fall hänt lite. Jag var och vägde mig i måndags igen (matte väger mig var 14:nde dag) och jag har gått upp det kilo som jag hade tappat, så matte blev lite glad. Vi var i Rinkeby på handling i tisdags, det tycker jag är jätteroligt för då brukar jag få träffa brorsan och gammelhusse. Det gjorde jag den här gången också och jag blev så glad att jag sjöng för gammelhusse, något som jag bara brukar göra för matte annars. Camilla och jag tränar tillsammans, vi får springa runt, runt och så får jag ställa upp mig och en människa kommer fram och klämmer på mig och tittar på mina tänder, precis likadant som dom gör på utställning. Sedan när jag är klar så får jag belöning av matte. När vi kommer hem därifrån brukar jag vara jättetrött, så trött att jag nästan inte orkar gå ut och kissa den där sista gången på kvällen.

Matte hade anmält mig och henne till en fortsättningskurs på valpkursen men hon tyckte att det var så konstigt att hon aldrig hörde ifrån klubben som hon anmält till, så i onsdags (den dag det var planerat att kursen skulle starta) åkte vi dit matte och jag. Matte gick in i klubbstugan och där inne var den person som skulle ha hand om kursen enligt info, av honom fick hon veta att han hade ställt in alla kurser och att det inte skulle bli någon. Nähäpp, det var ju snopet och matte blev nog lite ilsken också för att ingen hade försökt att få tag i henne och meddela, så när vi kom hem så ringde matte upp kassören och sa till henne att hon ville ha sina pengar tillbaka omgående, javisst sa kassören det skall jag ordna. Och så blev det.
På torsdan så var husse hemma ifrån jobbet fastän han inte var sjuk, han vankade av och an här hemma och verkade orolig. Vid 10-tiden så åkte matte iväg med husse sedan efter ett tag kom hon hem utan honom. Sen så stack hon iväg igen och kom tillbaks med husse som luktade jättekonstigt, särskilt husses knä så det var jag tvungen att undersöka grundlig. Så sedan dess har husse hållit sig ganska mycket vid sin dator och när han går så haltar han ordentligt, matte säger att husse har opererat menisken ( vad det nu är för nått).
I fredags när vi kom hem ifrån vår morgonsväng så klämde matte min svans i dörren, inte i själva dörröppningen utan där gångjärnen sitter, jag skrek i högan sky och tänkte att nu går det åt pipsvängen med min långa vackra svans men matte har reflexer så det han inte bli någon skada. Dessutom hade matte mage att säga att jag får skylla mig själv och hålla undan min svans ifrån dörrhålet men det är väl inte så himla lätt när man har fullt sjå att hålla reda på resten av kroppen. I lördags så ringer det en person ifrån den där klubben ni vet som jag berättade om tidigare och vet ni vad hon säger? Jo att dom saknade matte och mig på kursen som dom hade haft den lördan, de ni. I allafall så skulle kursen fortsätta på söndagen om vi var intresserade av att vara med och det var vi. Så i dag söndag har matte och jag kursat i 6 timmar så gissa om jag är trött. så jag tar och slutar här.

Hej då! Loke

koj

Här ligger jag och Primus på min sängplats med pipigelkotten, vi brukar kivas om den (vi kivas i och för sig om det mesta).

Hej hej! Den här veckan har jag varit olydig. När vi kom fram Till Albano för att vägas så rymde jag ifrån Camilla. Först så sprang jag fram till (sten) hunden som sitter på Albanos trapp och gav honom en rejäl utskällning. Dörren in till Albano stod öppen så jag passade på att springa in där och hälsa på alla hundar som skulle träffa doktorn. Camilla blev jättearg och bråkade på mig, men jag var lika glad för det. Jag håller vikten jag, 4,8kg. Jag har haft det ganska lugnt och skönt den här veckan för Loke har varit ute och farit med sin matte ganska mycket, fast om jag skall vara riktigt ärlig så tycker jag att det är ganska trist när Loke är borta (jag brukar sitta i hallen och yla). Det har varit ett väldigt lortigt väder den här veckan så jag har fått bada två gånger (usch,Brrrrrrrrr)!!!!!!!
Efter att jag har varit ute eller badat så brukar jag köra runt på mattorna i vardagsrummet, Lokes matte säger att jag brummar som en liten bil, så nu retas alla med mig varje gång jag gör så och säger att jag kör bil.
Det är roligt att husse är hemma på dagarna för jag brukar hoppa upp i hans säng och busa med honom, han gömmer sig under täcket och vrålar NÄÄÄÄJ, NÄÄÄJJJ och jag försöker gräva fram honom. Det är en lek jag kan leka om och om igen. Jag försöker leka med matte också när hon skall sova men då blir hon jättesur, hon ropar också NÄÄJJ gå och lägg dig, men det är ju inte så lätt när man känner sig urpigg. Nä nu säger matte att det är dags att sova (suck). Ja hejdå och sov så gott!

Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>