Ojoj, det har blivit väldigt mycket lek med Collien Daisy den senaste veckan, vi har träffats varje morgon och härjat runt tillsammans, fast jag förstår mig inte riktigt på alla hennes lekar. Bl.a. så vill hon leka kurragömma, det förstod jag till en början inte hur det skulle gå till men hon har lärt mig. Leken går ut på att Daisy springer och gömmer sig bakom ett stort buskage och så skall jag springa och leta rätt på henne. Hon kan leka den leken hur många gånger som helst.
Matte är bekymrad över min vikt, jag har visst gått ner i vikt senaste månaden, inte mycket bara 1 kg men hon blir bekymrad ändå. Så nu har jag åter igen blivit avmaskad (med hjälp av fläskpannkaka, mums). Den där avmaskningen har ju gått bra alla andra gånger men den här gången så mådde jag inte så där jättebra, jag blev väldigt orolig främst då på natten så jag väckte husse och matte kl.5 på morgonen genom att kliva upp i deras säng, lägga mig i mitten och knuffa ut matte. Då tog hon mig i hampan och gick ut med mig till mitt kisställe så jag fick göra det jag skulle. In igen med en väldig fart, men sedan kändes det lite bättre så att jag (och matte) kunde sova en stund till. Men nu så har jag börjat äta lite bättre, så om en vecka skall vi åka och väga mig igen, kanske har jag ökat i vikt då.

Hej då! Loke

Hej Primus här. Jag kan inte förstå varför Lokes matte är bekymmrad över hans vikt, jag tycker att han äter och äter. Jag äter inte alls lika mycket som han men jag ökar då stadigt i vikt. Jag har gått upp 2,3 kg sedan jag flyttade hit och jag äter inte alls lika mycket som Loke. Han som dessutom har mycket godare mat än vad jag har. Lokes matte påstår att vi har precis samma mat, bara det att min är gjord för små (fnyys) hundar och Lokes för stora. Fast det tror jag inte ett ögonblick på.
Jag har fått en jämrans bra kondis skall jag be att få berätta. Eftersom vi springer på fältet varje morgon (vilket är det näst bästa jag vet) så har man ju fått upp flåset rejält och det behövs när man skall jaga kråkor (det bästa jag vet). Lokes matte säger att jag inte får jaga men det är så jättesvårt att låta bli för det är ju sååå roligt och lite läskigt också, för det brukar sluta med att det är jag som blir jagad av kråkorna i stället. Nä nu är det sent, så jag måste gå och sova.

Natti natti. Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>