Det är något farligt ute på Järvafältet. Jag känner konstiga dofter och blir så väldigt nervös när det luktar starkt. Här om dagen när matte och jag var ute i vanlig ordning så började det lukta så där konstigt, jag sniffade och sniffade men kunde inte begripa vad det var som luktade (matte säger att hon tror att det kanske luktar rådjur eller älg). I alla fall så blev jag väldigt mycket på min vakt, matte ropade på mig men jag hade ingen lust att gå till henne för något väldigt farligt kunde ju komma farandes och då måste man ju vara på alerten (tycker jag). Men se det tyckte inte matte, hon blev faktiskt riktigt sur på mig och sa att även om jag tycker att saker och ting verkar otäcka så måste jag gå till henne när hon ropar, vi hade väl en liten diskussion om det och kom väl fram till att hon har väl rätt då.
Så nästa gång som jag kände den där konstiga doften, då tyckte jag att jag såg farliga saker också, så stannade jag hos matte och hon kopplade mig. Sedan så gick vi tillsammans fram till det där farliga, jag passade på att voffa och boffa allt vad jag orkade samtidigt, men när vi kom fram till det där som verkade så farligt visade det sig vara ett stort cementrör bara, fast jag bestämde mig för att det där farliga bara hade flyttat på sig en bit längre bort så jag passade på att voffa och boffa lite till.
Det här har hänt en gång till fast då var det en kärra med en stor vatten tank på.
Matte säger att jag ser hjärnspöken, undras vad hon menar med det?

Loke!

godis

Här ser ni när matte och jag övar konster.

Min matte har bestämt att jag skall lära mig att göra konster. Hon övar och övar med mig. Jag kan redan sitt, ligg och krypa. Sedan så kommer jag på inkallning och jag kan stå på bakbenen. Nu har hon bestämt att jag skall lära mig att prata också. Jag tycker faktiskt att det är ganska kul när matte och jag tränar, för jag får så mycket uppmärksamhet av henne och det tycker jag om och så får jag ju godis, det gillar jag också. Jag kommer att skriva mer om mina konster längre fram och tala om vad jag får lära mig.

Primus!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>