Nu är det vår i luften, fast ändå inte. Tycker inte ni också att vädret är konstigt, ena dagen regnar det för att snöa den nästa och sen helt plötsligt blir det strålande sol. Fast jag måste nog få säga att jag gillar allra bäst när det är torrt ute och blåser riktigt mycket. Jag blir på något sätt så väldigt livad av blåst, jag kan stå i flera minuter och sniffa och vädra för att sedan sätta igång och tokspringa. Apropå tokspringa, det gör Primus också och det är nog säkrast för honom det. Han springer framför mig och ropar ”du kan inte ta mig” och då tänker jag att ”det kan jag visst” och sätter fart efter honom. Fast det är ju själva den vad han har blivit snabb. Inte får jag tag i honom inte för han är så snabb på att göra vändningar och ändra riktning så jag hinner inte med. Nä hörrni, jag har faktiskt inte så mycket att berätta den här gången, vi får se om mitt liv blir lite mer spännande nästa vecka.

Hej då! Loke

skutt

Hello everybody, här är Primus igen. Loke snackar om att jag har blivit snabb, ja men vilket val har jag egentligen, va? Springa undan eller bli manglad av jättehunden? Fast jag måste ju få säga att det är ganska kul att reta honom. Fast jag tycker inte att Loke skall klaga för han har också hittat på en lek. Han letar upp en jättefin pinne som han tar i sin mun och så springer han framför mig och viftar med den där pinnen väldigt retsamt och säger ”titta vad jag har”, och ni ska inte tro att jag får låna den eller ens leta upp en egen, för då är han där snabb som blixten och tar den ifrån mig. Jaaa, vad skall en liten hund göra? Vi får väl se vad jag hittar på i framtiden.

Hej svejs! Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>