Det har blivit mycket lek den här veckan, Sasja (Bull mastiffen) och jag gick långpromenad och lekte både i måndags och tisdags, det var skoj för vi har så roligt tillsammans. Jag har också lekt lite med Musse (Border collie), Daisy (Collie) och en mellan pincher som jag inte minns namnet på. Jag har dessutom gått en sväng tillsammans med Laura (Grand Danois) och Daisy (Papillon) så man kan ju säga att jag är en poppis kille, åtminstone bland tjejerna.

Mattarna har ryckt mig ännu mer i pälsen men nu har de sagt att det är klart för den här gången. Fast i dag blev det ett sådant där otrevligt bad igen, men det går ju bättre och bättre för varje gång och det är ju en så härlig känsla när man är klar och får springa ut på tomten och skaka sig ordentligt.

Matte har ju börjat att göda mig lite för att jag måste få lite mer muskler och hull, så på kvällen innan jag skall sova så brukar jag få lite godsaker i min mat som sås och potatis samt lite kött eller fisk. Tänk vad det kan piffa upp maten, jag säger då det, och jag äter upp alltihop. Så i morgon skall matte passa på att väga mig på Albano (schhhhhh Primus skall vaccineras, men säg inget han blir så nervös då) för att kolla om jag har gått upp något. Hon tror att jag har gjort det för hon tycker att jag ser lite kraftigare ut. Jo just det, jag skall ställas ut nästa helg, det blir kul för då får jag träffa Gaia och Dexter igen.
Nä’ det här får bli allt för den här gången.

Natti natti! Loke

Äntligen så har jag fått svar på mina böner, jag har fått träffa i alla fall en som är nästan som jag, och hon tycker om mig. Hennes namn är Daisy och hon är en väldigt söt Papillon flicka. Vi var ute och gick tillsammans i en timma i går Lördag. Vi lekte massor så den här gången var det för en gångs skull jag som hade skoj och inte bara Loke. Vi lovade varandra att vi skall ses flera gånger kanske redan veckan som kommer, vi får se, men jag lovar att jag skall rapportera allt. Och hörde jag något om vaccination???

En orolig Primus.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>