Matte säger att jag har fått en massa idéer och hyss för mig. Bara för att jag tycker att vattnet som kommer ur vattenkranen över diskbänken är mycket godare än det som finns i min vattenskål. Så fort matte håller på och skalar potatis eller sköljer någonting så är jag där och dricker, jag har t.o.m. lärt mig att testa först så att det inte är hett vatten som rinner ur kranen, för den tabben har man ju gjort ett par gånger.

Jag håller på och testar hur långt jag kan gå ifrån matte innan hon ropar på mig också, fast när hon ropar så springer jag till henne med glada skutt och då blir matte så glad. Vi har varit på varghundsprommis igen, fast den här gången blev det lite tokigt för när vi åkte iväg så upptäckte matte att vi måste tanka, typiskt så var alla pumpar avstängda på den stationen vi skulle tanka på så vi var tvugna att åka till en annan. Sedan när vi äntligen var på väg och nästan framme så åkte vi fel. Så när vi väl var på plats så hade övriga varghundar redan knallat iväg för dom trodde inte att vi skulle komma. Jag fick gå och spåra dom hela vägen och vi kom inte ikapp förrän vi var tillbaks vid utgångspunkten. Fast jag fick leka lite i alla fall, mest lekta jag nog med Diablo men Rindi var trevlig hon också det tyckte både Diablo och jag, fast jag tror han var lite rädd för Rindi eftersom han gömde sig när hon skällde.
Mattarna har varit väldigt besvärliga den här veckan, det verkar som om hin håle själv farit i dom för dom håller på och rycker i min päls hela tiden, först började dom med öronen för att sedan fortsätta med tassarna och lite överallt. Jag tror att det är något lurt på gång jag.

Puss! Loke

Varghundar och varghundar, tänk finns det inga andra raser va’? Vi var ju som Loke just berättade och träffade fler av hans sort, men nu börjar jag fundera om det inte finns några fler av min sort? Aldrig att vi är på några sådana träffar, mycket underligt tycker jag.
Min matte tycker i allafall att jag är sötast så de så, hon tycker att jag har blivit väldigt duktig på att göra mina behov ute, det är ganska sällan som det händer olyckor inne numera. Man är väl läraktig eller hur. jag har väl egentligen inte så mycket att berätta den här gången för jag har varit en skötsam liten pojke och inte hittat på något bus ;o).

Hej då! Primus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>