Jaha då har den där Jul varit här då fast jag fattade aldrig riktigt vem det var. De som har hälsat på här är mattes mamma och husses pappa fast ingen av dom brukar kallas Jul.

Själv så var jag och hälsade på gammelhusse Per och pappa Clintan i onsdags, det var skoj, fast det var inte så jätteskoj att vara i hundgården när inte pappa ville leka med mig, så då ropade jag på matte och blev utsläppt därifrån.

Jag har haft ett väldigt sjå med att hålla matte under kontroll och jag blev väldigt trött, på juldagen sov jag större delen. Matte har nämligen stått i köket hela fredan, lördan och söndan och det har svävat de mest ljuvliga dofter ifrån spis och ugn. Jag har ju självklart övervakat varje moment omsorgsfullt för det kan ju tänkas att matte tappar något av det goda och då måste ju någon ta hand om det. Och visst har jag fått smaka lite, på julafton fick jag en egen jultallrik med lite potatis, köttbullar, korv och skinka, mmmm det var himmelskt.

Jag har varit lite konvalecent också, natten till lördag så fick jag plötsligt ont i mitt vänstra ben så jag pep och gnällde så matte vaknade. Senare på dagen fick jag så ont att jag inte kunde gå i trappan så matte gav mig trappförbud. Sedan så har hon pratat bl.a. med gammelhusse Per som trodde att det kunde vara en sträckning eller växtvärk så jag har bara fått korta promenader och jag har inte fått springa lös någonting. Snacka om att jag har varit på väg att gå upp i atomer för det är inte lätt för en ”liten” varghundsvalp att inte få kuta runt på fälten som man är van, men benet har ju faktiskt blivit mycket bättre så snart hoppas jag på att få springa runt som vanligt igen.

Jo just det, jag har fått något som heter Julklapp också, det var ett älgben som jag tyckte smakade jättegott det var till och med godare än ko. Sådana vill jag gärna ha fler utav!

God Jul! Loke

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>