Jag har äntligen lärt mig att gå i trappan hemma, har tyckt att den har varit lite otäck för den går i en böj så jag ser inte var den slutar. Men matte, hon har muta mig med korv (jag gör vad som helst för korv), hon skar små bitar och så la hon en korvbit på varje trappsteg. Efter som jag blir helt hypnotiserad av denna delikatess så gick jag och åt och tänkte inte på vad jag gjorde, så ett tu tre var jag på övervåningen. Där uppe är det ganska mysigt i synnerhet på lillmattes rum för hon har en soffa som jag tycker om att sitta i och så bor ju marsvinet Molly där. Molly är jag mycket intresserad av för hon är liten, springer fort och luktar mystiskt, så henne kan jag sitta och titta på hur länge som helst.

När jag sedan skulle ner igen så fick dom muta mig lite till samt hålla i mig lite så jag inte gick ner för fort(läs ramla ned). Nu efter några dagar så har jag övat själv på att gå så nu tycker jag att det är jättekul. I morse efter mattes och min morgonpromenad så gick matte och la sig för att sova (hon hade jobbat natt) då sprang jag upp och ned för trappen säkert 10 gånger för att det var så himla kul, och matte fick massor av mina blöta pussar varje gång. Förresten mattes och husses säng är inte dum den heller, jag har provlegat i den och det tänker jag nog försöka göra fler gånger(fast matte säger att det blir inget av med den saken).

I helgen var det hundutställning på Älvsjö mässan, Stora Stockholm hette den. Mattarna och husse åkte dit på Lördagen för att titta på när gammelhusse Per ställde ut pappa Clintan. Jag fick inte följa med utan mattes mamma Ella var hos mig och jag skall inte klaga, hon kokade ett stort märgben åt mig så vi hade det riktigt mysigt, Ella tittade på tv och jag gnagde på mitt smaskiga ben. Men sedan på Söndagen då var det slut på friden, då lastades man in i bilen tidigt som attan för att vara med som rasrepresentant i Irländska varghundsklubbens monter. Det var faktiskt riktigt kul för det kom massor med människor som ville hälsa på mig, dom klappade mig och av en del fick jag hundgodis. Roligast tyckte jag nog var när det kom små barn och klappade på mig. Det var tre hundar till i montern, dom hette Mini, Marissa och Blanco.

grupp

Vid två tillfällen den dagen så gick Camilla på något som hette dog walk, där visades nästan alla raser som ställdes ut under mässans 2 dagar, med sig på dog walken tog hon Blanco så jag slapp. Hon hade jättefina kläder på sig, det var hennes medeltidsklänning som hon sytt själv inför medeltidsveckan som var på Gotland i somras. Mattarna och husse har börjat att diskutera om också dom skall sy sig sådana kläder för att kunna följa med nästa sommar och då undrar man ju vad dom tänker hitta på åt mig, en narrkåpa eller? Ja det var allt för den här gången.

Loke

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>