Den här veckan har jag verkligen visat mig på styva linan, med andra ord jag har blivit avslöjad! Alltid när vi skall ut och åka bil så har jag varit lite bångstyrig och tyckt att det är jobbigt att gå in i bilen eftersom den är så hög. Så jag har efter mycket om och men satt upp mina framtassar (en tass i taget, sakta och försiktigt) och så har matte fått lyfta upp min bakdel.
Här om dagen så hade matte gjort grillad kyckling som hon ställde i en skål på diskbänken och gick därifrån. Jag tyckte ju att det luktade himmelskt gott och matte var ju inte där så…..
Jag tog ett rejält skutt med framtassarna upp på diskbänken, kaabooom, och skulle precis ta mig en munsbit när jag upptäcker att någon står bredvid mig och frågar vad jag egentligen håller på med. Det var Camilla, som dessutom hade sett alltihop.” Nja håller på med, skall bara ta mig en bit kyckling ser du väl, va’ då då?”
Ja så nu kan man inte köra den där långsamma, jag kan inte hjälp mig, stilen längre för nu vet dom att jag kan mycket mer än vad jag ger sken av.

Det har varit en massa fotograferande och poserande den här veckan, matte har satt på mig en larvig röd luva som man ska sitta och se tjusig ut i, och så har det varit en massa snack om jul, fattar ingenting, är det nån som kan ge mig ett tips vad det handlar om.

Jag har träffat min kompis Kasper igen, han kom hem till mig och hälsade på i torsdags. Vi gick på en ganska lång promenad på fälten i leran men det var kul ändå. Kasper och jag sprang fram och tillbaka och runt, runt och busade, sedan gick vi hem och mattarna och hussarna fikade å pratade medans Kasper och jag pustade ut litegrand. Det vill jag gärna göra fler gånger och jag hoppas att Kaspers kompis hjorthunden Alister också kan följa med någon gång för det är alltid roligt att få leka med någon som är i ungefär samma storlek, ju fler desto roligare.

Förresten vad tycker ni om det nya utseendet på min sida, snyggt va’? Det är husse som har hållit på och kämpat med den (och matte som bestämt), vi hoppas att vi snart kan lägga in lite nya fräscha bilder på lilla mig (nu när man ju som sagt har fått poserat så förbenat mycket).

Hej för den här gången! Loke

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>