Den här veckan har det inte hänt så mycket. Men vilket väder det har varit, både måndag och tisdag så regnade det småspik när jag var ute på morgonpromenad, jag var alldeles genomvåt när jag kom hem. Det enda som är en fördel med det är att matte torkar mig med en handduk när vi kommer in och det tycker jag är så vansinnigt skönt att jag brummar.

Jag har gjort lite hyss också, en dag när mellenmatte skulle passa mig så somnade hon på soffan, då passade jag på att gnaga lite på trappan som går upp till övervåningen. Husse har sagt till mig att jag får nog inte gnaga mer där för då kommer det inte att gå och laga, jag har inte gjort det heller och jag skall försöka att låta bli men det är svårt.

Matte säger att jag har blivit jätteduktig att lyda när vi är ute och jag måste nog hålla med, i går när matte som vanligt släppte mig lös på fältet så kom det en liten hund och gick förbi, jag bara tittade lite på den men så bestämde jag mig för att följa med matte när hon ju bad mig så snällt (jag fick en liten godis också ;o) sedan en stund senare så kom det en liten pojke och gick förbi mig (jag är mycket förtjust i barn, tycker att dom är jätteroliga att leka med) men jag gick lydigt vid mattes sida fast än jag inte var i koppel då heller.
Men som sagt övning ger färdighet, hehe.

Nä jag slutar nog här, har faktiskt inte så mycket mer att berätta.

Ha’ de’ gott allihop! Loke

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>