Den här helgen var vi på Mårtens utställning i Enköpings ridhus, en utställning bara för valpar som var anordnad av Uppsala Kennelklubb. Förberedelserna inför utställningen var jag ju inte speciellt förtjust i, för helgen innan den så blev jag tvungen att bada och det tycker jag ju inte om för man blir ju så himla blöt. Eftersom jag vägrar att gå i trappan hemma och badkaret ligger en trappa upp så trodde man ju att det var lugnt men icke sa nicke. Matte och husse tog helt enkelt och åkte hem till husses mamma som har dusch (inget badkar) och så fick jag bada där, fast det gick ganska bra den här gången eftersom matte nog fick duscha lika mycket som jag (hihi).

På söndagens morgon så gav vi oss iväg men det var ju inte så väldigt långt att åka den här gången, resan tog bara ca 1 timma.
Jag tycker utställningar är jättespännande för det är så många andra hundar där, det var tre varghundar till som skulle ställas ut och en av dom hette Putte tror jag. I alla fall så var han jättetrevlig utom när jag talade om för honom att det faktiskt är jag som bestämmer för då skällde han ut mig. Men vi redde upp det så småningom. Vad vi förstod så bor han i Västerås så förhoppningsvis så kommer vi att träffas igen för matte har funderingar på att ställa ut mig där (i Västerås alltså) den 13 Januari, för då är det en stor valputställning. Det gick mycket bättre för mig i ringen den här gången för nu börjar jag få kläm på vad det är som matte vill att jag skall göra där, nämligen trava runt och sedan stå still för att kanske trava lite mer.

Vi kom hem med lite rosetter därifrån, jag fick ett HP (hederspris) och blev BIM (bäst i motsatt kön) för den som blev bäst i rasen var en tik.
Så nu har jag allt som allt fyra rosetter ovanför min sovplats.

Heeeeeeeej då! Loke

bimhp

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>