Vi har varit ute och rest, ganska långt faktiskt, det var för ca 1 1/2 vecka sedan. Matten, mindre Matten, Loke och jag packade in oss i bilen och for iväg. Vi åkte i en hel evighet tycker jag, fast vi stannade till lite då och då och fick promenad och vatten. Till sist stannade vi vid ett litet hus, en stuga sa Matten. Vi var då på Nordmalings camping. Vi sov där på natten, klev upp tidigt för att åka mer bil, till ett ställe som heter Vännäs, där var det utställning.
Matten säger att jag var jätteduktig där. Jag blev utställd både på lördagen, då blev jag 2 BT med R-CACIB, och på Söndan då jag fick en slät etta för domaren tyckte att jag var för ung och ofärdig (?) för ett CK. Men om jag ska vara helt ärlig så gjorde jag nog inte mitt allra bästa på Söndan, jag var lite sliten då efter allt bilåkande och nya miljöer. Dessutom bodde ju X-it och Rozzi i stugan brevid, så lite bus och sånt hade nog också gjort sitt till att jag var trött. Loke han var bara med som support samt vaktade köttbullarna, hans favoriter.

Här är en bild av mig när jag gör mitt allra bästa för att se xtra tjusig ut. Den är tagen av Arne Josefson, Rozzi och X-its husse.

vannas

2 Responses to “Vännäs”

  1. Ellen med flera skriver:

    Du är superfin!

  2. Wicca skriver:

    Tack å tack, det tycker Matten oxå. Men så finns det illvilliga människor ;) som säger att jag är fet :o .

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>