Ja det är väl bäst att man skriver ett blogginlägg nu så att Loke inte behöver oroa sig för mig.

Jag är som sagt på semester på Gotland och bor hemma hos Aiax och hans husse och matte. De har en lite mindre bil än vad min flock har och jag tyckte att den var lite läskig att åka i till en början, men det var inte så farligt. Och så åker vi ju till roliga ställen med den.

Det är riktigt trevligt här. Igår så åkte vi till en strand och promenerade på eftermiddagen. Det var jätteskoj! Aiax och jag busade massor.

Life is good

Havet är jättespännande! Det plaskar upp vatten på stranden och sen försvinner det igen. Jag försökte dricka av vattnet, men då började Aiax husse och matte att tjoa väldigt på mig. De sa att man inte kan dricka det vattnet, jag förstår inte alls varför. Smakade helt ok enligt min mening.

Ja just det. Aiax matte lyckades ta en bild på ett havsmonster också ;)

Sea monster?

2 Responses to “PÃ¥ gotlandsemester”

  1. Loke skriver:

    Hej ”lilla syster”, vad skoj att du skriver och berättar hur du har det. Men du det där storsjöodjuret ser väldigt bekant ut. ;)

  2. Maja skriver:

    hejsan hoppsan, här fÃ¥r vi minsann springa i snö….Det där ser mycket mysigare ut

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>