Så var sommaren här på riktigt. Det har varit riktigt varmt här senaste dagarna, och jag har ju förståt att de flesta människor verkar tycka att det är ganska trevligt. För varghundar som mig är det mest besvärligt, inte orkar man med några långa promenader mitt på dagen och så är det svårt att sova på nätterna. Matte och husse verkar tycka att det är ganska varmt de också, igår så stoppade de undan sina täcken och sover nu med bara lakan. Tror nog att fläkten kommer fram snart, precis som förra året.

Husse var och besiktade min bil idag, det gick jättebra. Så nu kan vi åka på utställningar i sommar också. :)

Glass är gott

En bra sak med att det är varmt är att matte och husse blir extra generösa. När det är riktigt varmt som idag så går vi nämligen till Akalla By och köper glass. En var blir det, jag brukar få en vaniljpuck, och det är mäkta gott kan jag säga :)

En liten allvarlig påminnelse till alla ni människor som delar era liv med en hund. Kom ihåg att vi är väldigt känsliga för värme, så lämna oss inte kvar i någon parkerad bil. Det blir väldigt varmt väldigt fort och eftersom vi inte svettas som ni gör så kan vi dö en mycket plågsam död. :( Så inga hundar ensamma i bilen! Det kan bli varmt fort även när det är mulet, och skuggor flyttar på sig.

One Response to “Varmt väder”

  1. Loppan skriver:

    Va!!?? Får du GLASS !!!!!
    Det får inte jag… :-( ska lägga in om protest genast! :-(
    Vi hälsar till mamma och syrran ifrån er imorgon :-D
    med många blöta pussar.

    Jag tycker inte heller om värmen, fy vad jobbigt det är…
    å vet du, på favvisplats på tomten, där jag ALLTID brukar ligga
    är det full sol hela dagen nu… tyypist….
    det går inte att ligga där längre, och dessutom har det blivit
    en myrinvasion. Elaka arga myror som biter mig över allt!!!
    Nu har matte ställt små dosor där, som hon säger att myrorna
    ska äta av och gå hem å dö av…
    det hoppas jag verkligen att dom gör, för dom är skitjobbiga.

    hej svejs från oss

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>