I torsdags lastade Matten in mig och alla mina saker i bilen, vi åkte ganska länge och när vi kom fram så var vi hos Caroline, Robert och alla deras barn. Dom har även en söt hundflicka så ensamhund är jag ju inte.
Matten lämnade mig, mina grejjor och massor med mat där. Vart Matten skulle åka har jag ingen aning om, men det går ingen nöd på mig, jag har det bra här. Fick t.o.m åka en sväng i deras bil. Den du Matte, en sån skulle man ha, stor och fin och lågt insteg, allt en gammal varghund kan önska sig.
Hörru Wicca!! Det skulle ju vara skoj om man fick höra av dig och Aiax. Jag undrar sååå hur ni har det.

biltur

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>