Aiax med Matte kom hit på torsdan, Hussen var också hemma, han var förkyld, gick här och snora å sucka. Matten och Hussen packade sin väska på kvällen, och Matten gick upp och fixade mackor nästa morgon redan vid 5 tiden, aha tänkte jag, vi ska på utställning :) . Så jag höll mig på allerten och när Hussen körde in bilen på gården för att allt skulle lastas så var jag med, tänkte att dom inte skulle kunna att glömma ta med mig, inte om jag hade något att säga till om det hela. Hmm, det visade sig att jag inte hade något att säga till om, de åkte iväg utan mig, så där stod jag med långnos *hmpf*. Fast det blev rätt bra ändå, Aiax Matten promenerade med oss, och vi fick mat precis som vi är vana, så det enda som inte var som vanligt var väl att min Matte å Husse inte var hemma. På måndan kom de hem igen, de hade varit på nått ställe som heter Åre fick jag veta, Vincents Husse och Matte hade visst också varit där, men inte Vincent. Matten kommer att skriva om det någon dag framöver. Hon kommer att lägga in en ny länk också, till Hotellet där hon och Husse bodde, dom är hundvänliga där.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>