I gräset

Det har ju inte hänt så mycket spännande senaste tiden. Vardagen lunkar på som vanligt och då är det inte alltid lätt att hitta på saker att skriva här. Jag följde med Loke till veterinären häromdagen. Han skulle ta ett blodprov och matte tyckte det var en bra ide att passa på att väga mig, så vi åkte med som moraliskt stöd. Loke tycker inte alls om att åka till veterinären, han säger att de alltid försöker få upp honom på något konstigt bord. Jag förstår inte alls vad han menar, jag tycker veterinären är jättetrevlig att vara hos, en massa snälla människor som klappar på en och ger en godis. Kan det bli bättre?

Hos veterinären

Jag väger för övrigt 61kg nu.

Som sagt så har det inte hänt så mycket annat. Förutom att matte lagt upp en ny film på Youtube. Den här gången så sjunger jag en fin sång, matte tycker jag ska ställa upp i Idol.

4 Responses to “Hos veterinären och Idol Aiax?”

  1. Johan (husse) skriver:

    Aiax är med i husses mobilblogg: http://www.mobilblogg.nu/gorm/....._aiax.html

  2. Ingrid Ellen skriver:

    Här var det nytt sedan jag tittade in sist. Fint! Och vad bra med blogg!
    Så där skönsjungande är Ellen när hon är skendräktig eller när Alice spelar klarinett. Hur kommer det sig att Aiax luftar stämmbanden så?

  3. Aiax skriver:

    Jo men man är ju så härligt glad på morgonen när alla vaknar och jag ska få gå på prommenad så då brukar jag prata lite med matte och husse, och ibland sjunger vi en sång. Matte inleder och så tar jag över, jag sjunger ju så mycket bättre än hon ;)

  4. Loppan skriver:

    Åå vilken fin sång, den måste du lära mig så jag kan sjunga
    för husse och matte. Dom kommer att bli sååå glada. :-D
    Många blöta pussar från kusinen på landet.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>