Här har det varit rena snurren, Matten jobbar och jobbar, å gör hon inte det så är hon på möten hit och dit.

Jag Loke och Primus har fått spåra också. Vi var i Kungsängen tillsammans med Vincent, Falcor och Julia. Där fick vi spåra Rådjur. Vi var så duktiga allihopa och alla hittade vi våra skånkar.

I förra helgen var Matten extra mycket virrig och stressad. Hon packade och höll på. När hon kom hem ifrån jobbet måndag morgon gick hon bara en kortisprommis med oss och Vincent dök inte upp som han brukar. Efter den korta prommisen fick vi vår frukost och då talade Loke om för mig att han visste precis vad som var i görningen, han har ju varit med förr. Sa att vi nog skulle ut och åka bil, för det är vad som brukar hända när Matten är så där snurrig och stressad. Och mycket riktigt, skjuts in i bilen med oss hundar och iväg. Vi åkte iväg och stannade inte förrän vi kom till ett ställe där det låg en stor grej på vattnet. Åh nej, sa Loke. Här var jag för 1 1/2 år sedan och inne i den där stora grejjen (den heter fartyg sa Loke), där var jätteläskiga trappor som jag ramlade i fortsatte han.

Vi åkte in med bilen i fartyget och fick sedan kliva ur. In genom en konstig dörr som pyste när matten öppnade den. Innanför den dörren fanns det en hiss, så den fick vi åka med så vi slapp gå i läskiga trappan.

Ombord hade vi sedan ett eget rum, det var jättebra. Så Matten låg där på soffan och tittade på TV och slumrade lite av och till, vi hundar sov då också. När Matten fikade fick vi också fika, det var gott.

Efter ca 3 timmar stannade fartyget och vi åkte iland, Matten körde i ca 10 minuter sen stannade hon på en parkering vid ett radhusområde, och vem kommer gående där om inte AiaxMatten. Jo visst, vi var på Gotland.

Vi var där i 2 dagar, en av dagarna var vi på Fårö, det var jättespännande. Vi sprang och busade där som galningar.

Här är några bilder Matten tog med sin telefon.

Jo, jag har fått socialträna i Kista centrum också. Det var jättejobbigt. Så många olika människor och lukter, å jag försökte att titta och lukta allt, samtidigt. Här är en bild av mig och Hussen när vi tränar.

dsc00106

One Response to “Mycke blir de’”

  1. Enya å mattan skriver:

    Oj vilka fina bilder, nää vackra bilder. :-D
    Varghundstatestiken på Gotland måste ha ökat med sisådär 500 % när ni kom hela bunden

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>