Ja, det var ju länge sedan jag skrev något här, men det har ju varit upp och nervända världen. Vincent har inte varit här på några veckor, det tyckte Wicca var trist och jag tyckte det var skönt. Det blir ju så mycket lugnare när här endast är ett busfrö. Däremot har Aiax bott här hos oss ganska länge, han och hans Matte. Julen kom och dom var kvar, jag gillar Julen, det finns så många godsaker man får smaka på då. Jo, just det, Wicca var hos pappa Per ett tag, då var det xtra lugnt här, passade på att mysa lite mer än vanligt med Matten då, när det inte var så mycket konkurrens.
Lagom till Nyårsafton åkte Aiax iväg med sin Matte och Husse, åh på Nyårsafton kom Ebba hit. Ebba är jätterädd för smällare, och precis utanför Ebbas hus finns en fotbollsplan där dom alltid smäller jättemycket på Nyåret, så hon fick vara här hos oss istället, jag kan ju säga att hon märkte inte ens att det var nyår.
På Nyårsdagen kom Aiax tillbaka, men hans Matte och Husse började plocka ihop alla sina saker och nästa morgon lastade dom in allt i sin bil och Aiax blev också inlastad, min Matte stod ute och vinkade när dom åkte iväg, något hon aldrig gjort förut.
Matten talade om för mig att nu har Aiax flyttat ifrån Stockholm och blivit en Gotländsk varghund istället :) .
Men hon har lovat att vi ska åka och hälsa på honom, ofta.
I övrigt så är allt bra med oss, jag är lite extra stel nu bara när det är kallt, men jag får säga till Matten att hon lägger på mig min egna vetekudde, då mår jag genast mycket bättre.
Här är några bilder ifrån en av de senaste dagarna då det var så kallt att Primus måste ha täckjacka på sig.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>