Jag har ju inte skrivit så mycket här på senaste tiden. Det är för att jag varit upptagen med att hjälpa matte vakta. Husse har varit borta i veckorna och matte kan ju inte ta hand om allt själv, eftersom hon ordnar med mat och sånt så vaktar jag.

För någon vecka sedan kom husse hem en vecka och han och matte började stoppa ner resten av våra saker i såna där kartonger. Sen fick jag plötsligt flytta hem till Loke, Wicca och Primus… och här är jag fortfarande. Nu är dessutom husse och matte här också.

Som ni vet så jobbar ju jag med min matte på dagarna, men igår var det en konstig dag. Matte packade ner våra jobbsaker i kartonger också och hela dagen så kom våra jobbkompisar förbi och pratade lite extra och alla klappade om mig ordentligt och sa hejdå… jag börjar bli orolig över vad som är på gång egentligen. Dessutom dök husse upp på eftermiddagen och hjälpte matte att ta med alla våra saker från jobbet, min bädd också. Verkar nästan som vi inte ska vara där mer.

I helgen var vi en tur hem till gammelhusse Per och där tog vi en jättefin julbild på Wicca, Loke och mig!

GOD JUL!!

3 Responses to “God Jul”

  1. marie skriver:

    Va ska flytten gå redan! Hoppas att vi syns den 27 hos margareta,för vi ska dit.

    Maiko,Yuki och Kayo

  2. Mia & co skriver:

    Vilka snygga tomtar ni har!

    Hoppas ni haft en trevlig jul!

    God Fortsättning

  3. Loke skriver:

    Detsamma, God Fortsättning och Gott Nytt År.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>