Matten är justerad! Det hände en liten olycka i torsdags när hon var ute med några varghundar på prommenad.  en av varghundarna, Matten säger att jag behöver inte skriva ut namnet på den, lekte och sprang rakt in i Mattens knä *aajjjj*.

Matten fick så ont i knäet att påå kvällen kunde hon inte böja det eller stödja på benet. Morgonen efter gick Matten till doktorn, på vägen dit så hände något, det kändes som om något gled ner mot knäet och helt plötsligt kunde Matten böje det igen och stödja på benet. Doktorn undersökte knäet och sa att förmodligen var det knäskålen som av varghundsmällen hade åkt ur sitt läge, och sedan glidit tillbaka igen. Så nu är Matten och vi glada igen, för hon kan ta ut oss på prommenader, men de blir inte riktigt lika långa, för hon måsta ta det lugnt.

Onåd, hmmmm, ja jag och Wicca gjorde en liten raid igår på spisen, det var så gott :) . En hel långpanna med Mattens hemmagjorda pyttipanna. 7 stora potatisar, 2 gula lökar och ett halvt kilo rökt skinka *slurp*. Men Matten och Hussen var inte glada, dom fick ingen middag >:( .

3 Responses to “Olycka och onåd”

  1. Enya med matte skriver:

    AJ!!!!
    Knäskålar ska INTE rinna/glida omkring, dom ska sitta fast mitt på knäet å ingen annanstans, så det så säger matte.
    Ni får se till att hon, människan inte står ivägen när ni kutar runt. Dom är faktiskt ganska bra att ha ibland.

    Själv vägrar jag att gå ut med ett skitfånigt regntäck!!!
    Jag fick ha på mig det igår, ååå Guuud så jag skämdes!!!

    Åsså VÄGRAR jag å äta mina trista torrisar när det står en pizzahalva kvar på spisen.
    Men jag vågar inte knycka den, men jag vågar vägra äta! :-D

  2. Zandra skriver:

    Det verkar som om det flesta varghundsägarna har problem med knäna :) Jag hatar knän, att man kan flytta på dom lite fram och tillbaka.. det är äckligt!! Vem ska flytta?

  3. Loke skriver:

    Det är Aiax med Husse och Matte som ska flytta. Hussen har redan flyttat och Aiax med Matte flyttar i December. Han ska åka och inspektera sitt nya hem för första gången i helgen.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>