Man har varit på utställning igen. Den här gången var vi flera, det var jag, Loke, Primus och Aiax med Hussar och Mattar. Den här gången var det bara samma sort som jag, varghundar som blev utställda, i alla fall precis där vi var.

Jag fick springa runt bland de första. Jag blev trea i min klass och syrran Fleur vann!!!! Hon blev också BIR valp, alltså vackrast av ALLA valparna som blev utställda, de ni! Grattis syrran!!

Loke fick också skutta runt.

Sen när det var slut så åkte vi hem till kusin Vincent, han bor i ett jättestort varghundsanpassat hus, så skulle jag också vilja bo, inga dumma trappor där inte. Hos Vincent åt vi mat, alla Hussar och Mattar grillade sen satt dom där och glufsa i sig, vi fick bara våra knallhattar vi :( .

Sen så satt dom där hela kvällen, dom åt och åt å drack, å de va ett sabla babblande. I synnerhet på min Matte å Aiax Matte. Nästan så man fick sår i örona.
Jo, farbror Rozzi var där också, det är ju Vincents pappa, och det syns, dom är väldigt lika varandra.

Nästa dag var vi på den där utställningen igen, men då slapp jag och Loke. Vi kunde lata oss medan Aiax fick jobba. Här är film på mig och syrran i ringen. Syrran går som nr. 2 och jag som nr.3.

3 Responses to “Utställning mm…..”

 1. Ingrid Ellen skriver:

  Wiccas matte borde få hederspris tycker vi här i västraste Uppsala! Snyggt jobbat!

  Kul att få ta del av utställningen trots att vi inte kunde vara där. Mer sånt!!!

  Svar: Kul att ni gillar vad jag och Matten gör. Vem vet, ev så kommer Loke oxå lägga in en film. Åh du Ellen, ska inte du bli ställd i Skoby? Nära och bra ju.

 2. annette skriver:

  Hej!

  Tack för ett givande samtal på Nyköpingsutställningen!
  Enda problemet var att vi blev ännu mer fästa med irländare.

  Lycka till i fortsättningen!

  Mvh
  Annette&Benny med Zamita&Wilda

 3. Aiax skriver:

  Hej Annette och Benny

  Hej vad roligt att ni tittade in på sidan.
  Det är klart ni ska ha en irl. varghund. Kompletterar pudlar alldeles utmärkt :)

  / matte Camilla (som lånar Aiax inloggning)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>