Jag har varit med om något nytt. Sedan jag flyttade in hos Farbror Loke och Primus så har det mesta rullat på och blivit rutin. Men den här helgen pacade matten in väska, tält och oss hundar i bilen, även morbror Aiax var med för hans Matte och Husse skulle på hårdrockskonsert.

Vi åkte i bilen en låååååång stund, till Norrtälje sa Matten. Matten och lillmatten satte upp ett tält åt oss hundar, för det regnade. Dom såg också till att vi fick en skön pläd att ligga på.

Det kom en flicka också, hon heter Enya och stannade i tältet med oss.

Här ligger vi och vilar.

Jag längst till vänster sen Morbror Aiax, Farbror Loke och Tant Enya.

Efter ett tag kom det tre till varghundar. De hette Dora, Kitty och Doris. Jag fick hälsa på alla. Åh, det var så spänande på utställningsplatsen och jättemånga hundar. Men jag var så duktig och skötte mig så bra säger Matten. Jag åt lite mat då och då. Drack vatten och passade på att sova emellanåt. Efter en låååååååång stund blev det fart på Matten. Hon kammade och borstade Loke, borstade mig och Tant Enya. Sen försvann hon iväg med Loke ett tag, kom rusande tillbaka och rafsade till sig mig och sprang ut med mig på en gräsmatta. Där stod en Farbror, han klämde på mig och tittade mig i munnen :shock: . Så sa Matten att nu ska vi springa lite. Hon visade mig att hon hade en bit köttbulle i handen. Då sprang jag så fint jag bara kunde och tänk, då fick jag köttbullen. Sen så sa Matten att jag skulle stå, så jag stod det finaste jag kunde och fick mer köttbulle. Vi har inga bilder av mig när jag ställs ut (fick jag höra sen att det heter), men lillmatten filmade alltihop. Vi får se om jag lyckas lägga ut den på youtube längre fram. Jag återkommer om det senare. Samma sak med resultatet. Jag är ju lite ny på det här med blogg och har inte lärt mig alla finesser än. Jag blev i alla fall BIR valp och BIG 2, vad det nu är? Farbror Loke blev BIM och Bästa Veteran 4.

Några bilder.

Sitter och spanar

Jag är snabb som blixten.

Provsmakar ett hörn på Mattens stol.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>