Joho då, så är det. Matten tvingar mig att gå på vattengympa. Jag blir instoppad i en stor låda som fylls med vatten efter att jag blivit instoppad. Inte nog med det, sen börjar golvet i lådan att röra på sig och då måste jag gå. Nä, inte gå iväg utan tvärt emot. Jag går och går men jag kommer ingenstans. Konstigt värre . Här är bildbevis.

Fast det är rätt så OK. Matten matar mig med köttbullar när jag går där :)

3 Responses to “Vattengympa”

 1. Enya med matte skriver:

  Köttbullar är aldrig fel Loke.. :-D
  Å bada är inte dumt de heller…

 2. Ingrid Ellen skriver:

  Jösses vad modig du är! Själv går jag max i till magen. Hoppas vattnet är varmt.
  /Ellen

 3. Loke skriver:

  Näpp, det är inte varmt tycker jag, fast de säger att det är 25 grader.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>