Igår hände det underliga saker ska ni veta.

Men vi börjar från början. Vi var en tur hem till Loke och hälsade på honom och Primus och så den där lilla nya tjejen, Wicca. Matte och husse tyckte förstås att hon var jättesöt och började gulla med en gång. Jag måste säga att hon är lite spännande och så luktar hon väldigt gott.

Sen så skulle vi iväg, vi lånade Lokes bil, vilket jag tycker är bra för den är mycket mysigare att ligga i och så åkte vi iväg. Vi åkte en ganska bra bit och till sist så kom vi fram till ett ställe där det fanns en massa hundar som alla höll på att träna med sina mattar. Det var en såndär brukshundsklubb, jag har besökt liknande tidigare, bland annat när jag och matte gick på kurs när jag var yngre så jag förstod ju att något spännande skulle hända… men jag hade ingen aning om hur spännande.

På den här brukshundsklubben så har de nämligen en jättekonstig skog som vi gick promenad i. Vi träffade några människor där som alla stod i grupp, husse gick och ställde sig i gruppen han också. Sen fick matte och jag hälsa på en kvinna som hade en leksak med sig och vi busade och så fick jag gå en liten tur med henne. Det här var ju ganska trevligt tyckte jag.

Sen fick jag jaga efter en liten trasa, eller jaga och jaga, den rörde sig inte så snabbt, men jag sprang fram och luktade på den… inte så spännande. Så fick vi gå bort en bit och sen fick jag titta på den där trasan som åkte igen… men den såg ännu mindre rolig ut den här gången så jag struntade i den.

Sen vart det konstigt. Det var nån lustig kvinna i regnkappa som hoppade omkring och tjoade i skogen. Jag gick och tittade lite på henne… hon hade ju kanske ont någonstans som hon tjoade… men hon var visst bara konstig så jag tittade lite på skogen istället. Sen mitt på promenaden så flyger det upp nått stort och blått framför mig, jag tog det säkra för det osäkra och skuttade iväg från den där anfallande farliga saken. Matte var mycket modigare hon gick ända fram till den, jättenära. Då vågade jag mig fram så jag kunde stå bakom henne och titta lite, men jag ville inte gå ända fram, den kunde ju fortfarande attackera. Husse den fegisen han var ännu längre bort än jag var, med den där gruppen människor som föjde efter oss överallt. Efter en liten stund gick matte och jag äntligen iväg från det där stora blå, och när vi sen kom tillbaka så låg den ner på marken, då såg den faktiskt inte så farlig ut så jag vågade mig fram och luktade på den.

Sen så gick vi vidare på promenaden i konstiga skogen och på ett ställe skramlade det jättemycket, jag hoppade högt, men det var bara några metallprylar som låg där. Och så gick det omkring konstiga människor i stora vita kläder med huvor i skogen. Jag undrade lite varför de gick omkring där och när matte gick mot dem så gick jag fram och hejade lite. De var riktigt trevliga.

Sen fick jag leka lite mer med matte och den snälla kvinnan och just när vi hade som roligast med att dra i den där lektrasan så sa det PANG!!! Jag släppte genast trasan för att se varifrån smällen kom. Det lät precis som att det var någon som sköt av sånna där smällare och såna tycker jag inte om. Matte och kvinnan med lektrasan var helknäppa och försökte fortsätta leka med mig, jag menat HALLÅ det var ju någon som höll på med såna där farliga smällare. Jag tittade runt omkring mig ett bra tag för att försöka se varifrån den där smällen kom, det pangade lite mer långt borta någonstans, men inget mer i närheten.

Sen satte matte på mig kopplet och pratade lite med en man som hade något papper och sen åkte vi hem, på vägen så stannade vi till och köpte hamburgare. MUMS!!

Just det jag ska ju hälsa till er från matte att hon ska lägga ut resultatet från min mentalbeskrivning bland utställningresultaten, troligen någon gång i morgon kväll. Jag undrar bara var hon fått tag på ett sånt, jag menar vem har beskrivit min mentalitet, vad har de grundat det på och när hände det?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>