Ujujuj, den här helgen har varit kämpig. I går var jag i Sollentuna badmintonhall och hejade på syrran och brorsan som blev utställda där, det var vinthundsklubben som arrangerade. Jag själv fick inte vara med den här gången. Brorsan Dexter blev bästa hanvalp och fick ett HP och syrran Gaia blev bästa tikvalp, av dom två så blev brorsan BIR(bäst i rasen) valp. Han fick sedan vara med och tävla om bästa valp (bland vinthundsraserna) och där blev han tvåa. Det var mycket folk och många hundar där så jag hade fullt sjå med att titta på allting, jag träffade gammelhusse Per där också, det var skoj för det är ju inte så ofta men när det sker så blir jag så glad så glad. Pappa Clintan var där också fast han brydde sig inte så mycket om oss barn, han hälsade vänligt och sedan var det väl inte så mycket mer med det. Jag fick träffa min halvsyster Iris för första gången men hon tyckte bara att vi valpar var jobbiga. Efter utställningen så följde Dexter med mig hem för att fika lite fast först fick vi gå ner på Järvafältet och leka, jag gjorde allt för att visa att det fortfarande är jag som är herre på täppan men Dexter har blivit stor och stark så det var svårt. När vi hade lekt färdigt så gick vi hem och fikade, Dexter var hungrig och törstig så jag bjöd honom på mat och vatten, sedan vilade vi medans hussarna och mattarna drack kaffe och pratade. Så småningom blev det dags att ta farväl fast om jag skall vara riktigt ärlig så märkte jag nog inte så mycket av Dexters hemgång för jag var så trött att jag sov.

I dag söndag så var jag hemma hos Manne (Manuel Hedlund) som är kontaktman för Irländska varghundsklubbens östra sektion på en liten varghundsträff. Vi blev visst ca 10 hundar. Vi gick på en promenad alla hundarna tillsammans och då passade jag återigen på att leka. Matte som har jättesvårt att komma ihåg namn minns inte namnen på nästan någon hund tyvärr, och det värsta av allt är ju att hon inte kommer ihåg namnet på min lillebror, jo det stämmer min lillebror (halvbror)som kommer ifrån Norge dyker upp på träffen och hon har alltså glömt namnet på honom, människan borde ju skämmas!! Men eftersom det bestämdes att vi ska träffas flera gånger så får hon väl ta några rundor bland hundarna och memorera tills namnen sitter, för det är ju kul om vi lägger ut bilder att kunna tala om vilka som är med. Nä nu är jag så trött så nu måste jag nog ta och knyta mig.

Gäääääsp! Lokzzzzzzz

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>