Så va man sen igen då men jag får som vanligt skylla på matte, hon jobbar och jobbar och när hon inte gör det är det en massa möten hit och dit och så tar hon ju hand om mig förståss. Mellanmatte Camilla jobbar med att översätta min sida till Engelska för man vill ju bli internationellt känd, vi har gått med i en mailinglista för varghundar matte och jag och vi fick ett väldigt varmt mottagande där och alla tycker att jag är jättesöt så vi tänkte att folk måste ju få läsa om mig också. Vi hoppas att översättningen skall bli färdig inom kort.

Den dagen det regnade som allra mest så tyckte matte att vi skulle ta en promenad till hennes mamma och hälsa på, vet ni att det regnade så vansinnigt mycket att en annan fick mittbena på ryggen!!
När vi hade varit där och hälsat på en stund så skulle vi ju gå hem och då hade det slutat att regna, tror ni att man fick promenera då? Nä då skulle jag ha social träning igen och lära mig att åka tunnelbana.
Åka hiss ner till perrongen var väl helt OK och att kliva på tunnelbanan, men sedan när den började åka vad den skrammlade, nä det var inget kul och inte kunde man se ut heller för vi åkte ju som sagt i en tunnel. Som tur var så åkte vi bara en station. Vi klev av i Kista för där skulle matte handla, tror ni att man fick gå hem sen då? Nä då skulle vi åka buss. Det var nästan lika otäckt som tunnelbanan fast här kunde man titta ut så det gick lite bättre. Nä jag väntar gärna ett långt tag till nästa gång det skall ”tränas”.

Ha de så gott i höststormarna Håkan önskar Loke

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>