Det här blir bara ett kort inlägg för det är sent och jag och matte ska upp och gå till jobbet tidigt imorgon, jag vill bara hinna berätta lite om min helg först som har varit väldigt lång och väldigt rolig.

Husse fyller år idag, det är tydligen någon stor siffra för det var en massa folk här i lördags för att fira honom. Jag hjälpte förstås till både med förberedande och firande.

Men det är inte det viktigaste. Vi var på utställning i söndags i Västerås, det var jätteskoj. Jag fick springa med i ringen med en tjej jag aldrig träffat tidigare, hon pratade inte svenska uten engelska, men eftersom vi hundar är så bra på att läsa människors kroppsspråk så hade vi inga problem att förstå varandra. Matte hon pratar ju engelska, så hon hade inga problem hon heller. Jag förstod inte riktigt varför jag inte kunde gå i ringen med min matte som vanligt, hon har sagt något om att jag blir för bekväm av mig och behövde lite ombyte så det blev en ny handler.

Den nya tjejen var väldigt trevlig ialla fall och vi kom riktigt bra överens. Vi var inne i ringen först en gång och då fick vi ett rött band och ett rosa kort. Sen var det in en gång till tillsammans med min pappa Kevin och en halvbror till mig. Plötsligt så vinkar domaren fram mig att springa först och sedan får jag en gul och blå rosett och ett rött och grönt kort och jag hör hur matte tjoar högt borta där hon står. Jag förstod ingenting, men blev förstås lite orolig för matte som tjoade som högt och så fort jag fick gå ur ringen så sprang dit för att se vad som hände, men hon var bara glad visade det sig. Det var så att jag visst vann hanklassen och blev bästa hane och dessutom svensk utställningschampion, så nu har jag en fin titel: SUCH.

När jag äntligen kom hem sen var jag jättetrött efter all uppståndelse och somnade på en gång.

Idag har fyller ju husse år som sagt så han och matte hade tagit ledigt från sina jobb för att göra något trevligt tillsammans. Jag fick vara hemma hos farbror Loke medan de åkte in till stan och spatserade.

3 Responses to “Oj vilken helg 2”

  1. Zera skriver:

    Grattis Grabben. Både husse o hund förresten. Hu går det för stackars Loke? Infrias hans misstankar om ”knott” i huset?

    Zera

  2. Loke Klok skriver:

    Loke här. Johodå, här kommer det bli en sån där valp. I mitten av Maj flyttar hon visst in *ryyyyyyys*. Så jag får väl ta och passa på att njuta av friden så länge den varar.

  3. Ingrid Ellen skriver:

    Grattis till titeln!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>