Äntligen är allt pyssel med sidan kvar så jag kan skriva lite om vad som hänt.

Förra helgen (dvs 12-13 maj) så fick jag bo hemma hos Loke och Primus. Matte och husse skulle nämligen åka till Gotland med husses jobb. Matte var jätteirriterad på allt och alla på fredagen, husse sa att det var för att de skulle flyga till Gotland, och matte gillar inte att flyga. På lördagen så gick vi upp jättetidigt allihop och matte och jag gick på promenad och sen åt vi frukost. Matte var jättenervös och efter ett tag så gick vi ut igen och blev hämtade av Susanne. Sen bar det av till Arlanda för att lämna av husse och matte.

Sen bar det av hem till Loke och Primus. Och kan man tänka sig, mattes moster Lena var där och hälsade på. Jag tycker hon är ganska trevlig så hon fick en massa pussar av mig, jag var förstås tvungen att dricka lite vatten innan, man blir ju törstig av att åka bil. Lena blir alltid så glad och tjoar en massa när hon får pussar, speciellt om jag har drukit innan av någon konstig anledning.

Sen började Susanne att trimma min päls :( Det var HEMSKT och jag gjorde mitt bästa för att protestera, men när hon får såna där idéer så är det inte så mycket att göra, och så muttrade hon en massa om att min matte var hemsk som inte hade gjort det här tidigare i veckan. Jag tycker inte alls att det är hemskt, jag tycker min matte är jättesnäll som låter min päls vara. Eller nästan iaf matte har ju trimmat en del på huvudet och så, men hon slutar snabbt när jag tittar på henne med mina mest ledsna ögon och pussas lite. :)

Resten av dagen var rätt lugn, vi vovvar fick vara ensamma hemma en stund och sen på kvällen skulle alla människor titta på något tvprogram som var jättelångt. Så det blev två kvällspromenader. En före tvprogramet och en efter.

På söndagsmorgonen så blev jag väckt JÄTTETIDIGT!! Redan kl4 blev jag tvungen att gåSpring i ringen upp, men det var helt ok för vi skullle ju iväg på utställning. Vi tog en kort morgonpromenad och sen fick vi frukost. Vid 6-tiden så kom Kaxen och hans matte Eva, de skulle nämligen åka med oss på utställningen. Och iväg for vi. Utställningen var på Österbybruk utanför Uppsala.

Kaxen, Loke och jag fick vara i en komposthage tillsammans, men jag och Kaxen ville ju vara med och Loke tyckte vi mest var jobbiga, så det slutade med att Theresa och Mårten (två jättetrevliga människor som snart kommer att ha sin egna varghund) kom hämtade Loke så att han fick lite lugn och ro med dem istället.

Eftersom matte var på Gotland så fick jag gå i ringen med Susanne istället. Det gick jättebra! Vi sprang och så fick jag hälsa på domaren. Domaren tyckte att jag var fin, men han tyckte att brorsan var ännu finare. Jag kom på andra plats i unghundsklassen med ett HP och Rozzi tog hem första platsen med ett CK. Rozzi blev dessutom tredje bästa hane och pappa Kevin blev andra bästa hane. Rozzi, Minna, Julia och jag fick dessutom gå in i uppfödarklassen där vi fick ett HP, men vi stannade inte kvar till stora finalen. Som vanligt kan ni läsa min kritik under utställningsresultaten.

Uppfödargrupp

Sen åkte vi hem igen. När vi kom tillbaka hem så lastade Susanne ut alla utställningssaker ur bilen, men inte mig och Loke och sedan åkte vi iväg igen, nu var Lena, Svenne och Primus med också. Den här gången åkte vi ut till Hässelby. Mattes syster Helen har nämligen flyttat hemmifrån och hon bor där nu. Vi var där i några timmar, människorna åt middag och sen satte de upp några lampor i taket. Efter det så åkte vi hem igen, åt och gick promenad. Efter det var jag så trött att jag somnade gott.

Måndagmorgon så kom lilla Ebba förbi vid 7 tiden. Ebba är en liten Norwichterrier som är hos Loke och Primus på dagarna. Sen gick vi på prommenad. Och bäst som jag går där och nosar så märker jag att någon har stannat för att hälsa på Loke, då ser jag att det är ju MATTE!!!! Hon måste ha smugit sig fram till oss för jag såg henne inte alls först. Jag blev jätteglad! Så jag sjöng lite för henne och kramades massor. :D

Hon och husse hade haft det riktigt trevligt på Gotland och tom flygandet hade tydligen gott bra.

3 Responses to “Förra helgen”

  1. Loppan skriver:

    Hej Kusinen !

    Äntligen har det ”hänt” nått hos er igen. :-)
    Matte har tittat varje dag.

    Vi tittade på dig och ”mormor” när dom sprang
    i ringen i Österbybruk, och matte säger att hon tappade hakan.
    Du var sååå duktig, så en stor buket rosor till ”mormor”
    som kunde hålla ordning på dig så bra.
    Jag hörde att hon sa till dig med sträng röst när ni skulle in:
    -Nu sköter du dig, hör du det! Så tittade hon dig strängt i ögonen.
    Jag skulle inte heller våga göra något bus då.
    Hoppas vi ses snart
    Många blöta pussar från oss.

  2. Ingrid Ellen skriver:

    Jag fattar varför du sprang så fint då eftersom hon såg precis hur det gick till. Susanne såg ju ut som att hon var född i en ring, och de vibbarna måste ha infiltrerat dina nervbanor så att du blev lite hypnotiserad och gjorde precis som Susanne ville att du skulle göra.

    /Ellen

  3. Ingrid Ellen skriver:

    Hoppsan. Jag menar ju förstås att JAG såg precis hur det gick till.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>