Vilken helg jag haft!

Det hela började med att vi gick upp tidigt på lördagen. Först trodde jag att vi skulle åka på utställning för det blev en ganska kort morgonpromenad med husse före frukost och sen så började matte att borsta min päls och packa ner mina kammar och halsband i min väska, men så var det inte. Istället så åkte vi in till stan och där träffade vi Loke och Primus och deras matte och husse. Sen gick vi en liten promenad, jag tycker det är jätteskoj att gå inne i stan, för det finns så mycket spännande dofter där.

När vi gått en liten bit så kom vi till en korsning där det stod en stod en stor konstig makapär på en räls och en massa människor runtomkring.

Reklamplatsen

Makapären var tydligen en kamera och det visade sig att jag var där för att jag skulle skådespela i en reklam, man kan ju tycka att matte borde sagt något till mig tidigare så att jag kunde gjort mig ordentligt fin och fått öva lite, men inte då… det är ju tur att man är en naturbegåvning när det kommer till skådespeleri.

Men alla de där människorna kring kameran var inte riktigt färdiga med vad de nu höll på med så vi fick vänta en stund innan det blev våran tur. Vi började med att ta en lite promenad till och träffade en massa människor, jag testade lite karaktärer och är en sån bra skådespelare att en kvinna faktiskt trodde jag var en tik(!) det ni, Hollywood nästa!

På promenad i stan

Väntar....

Vi kom tillbaka till inspelningsplatsen efterett tag och fick vänta lite till, men till sist så blev det min tur. Jag skulle stå utanför en butik och vänta på någon som skulle spela min matte, och jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt så fick min matte rollen att spela min ”matte”. Jag var jätteduktig och gjorde allt rätt (det sa alla) och matte skötte sig hyfsat hon också. Reklamen ska finnas på ett företags hemsida och jag lägger ut en länk här när den dyker upp.

Jag får instruktioner

Matte peppar mig lite

Jag spelar en hund som väntar på sin matte

Jag spelar fortfarande en hund som väntar på sin matte

Matte och jag skådespelar tillsammans

Efter reklaminspelningen så åkte vi vidare hem till gammelhusse. Där fick jag leka med Santana, Viper, Vanity (som är Viper och Vincents syster och därmed min brorsdotter), Kaxen, Heather, Lux, Elsa, Tindra Margareta, Loke och några afghanhundar som jag tyvärr inte minns namnet på. Jag blev dessutom trimmad och fick träna lite utställning med gammelhusse. När vi tillsist åkte hem så var jag jättetrött!!

Tror ni att man fick vila något på söndagen då? Nej då skulle vi på kalas. Vincents matte fyllde nämligen år och vi var där och hälsade på. Vincent var jätteglad över alla människor och hundar som kom dit och var en riktigt bra värd som gav alla ordentligt med uppmärksamhet. Trevligt var det även om jag minsann inte fick smaka den där smörgåstårtan som människorna smaskade i sig.

idag var det skönt att få gå med matte till jobbet som vanligt och få vila ordentligt.

One Response to “Oj vilken helg”

 1. Enya med matte skriver:

  Som jag sa förut då…
  Är ALLA vargkillar kändisar eller?!?!?

  Fast jag är ett strå vassare än er alla tillsammans…. så det så!!
  ;-)
  Jodå, för jag har pussats med en av Sveriges mest kända skådespelerskor. Hon ställde till stor skandal på 50-talet när hon sprang med rumpan bar över klipporna i filmen Sommaren med Monika.
  Henne har jag minsann pussats med en hel dag när hon var och hälsade på hemma hos oss. Åsså tyckte hon att jag var jättefin, guuul å vacker som hon dramatiskt sa på sitt bästa skådespelarsätt.. :-D
  Jag var 7:kt mallig hela dagen, gick med svansen i vädret å bara var just mallig. Matte tyckte jag blev larvig till slut.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>