Visst sörru, här har det hänt grejjor. Idag kom det två mänskor hit ifrån Aftonbladet. Dom ville träffa en hund som varit sjuk i erlichia, fast det visade sig sedan att dom egentligen ville prata med Matten om att ha en hund som blir sjuk i det. Artikeln kommer längre fram i någon lördagsbilaga sa Journalisten. Jag tyckte det var skoj i alla fall fast den där Fotografen var nästan lika jobbig som Hussen när han ville att man skulle än se hit och än titta in i kameran och allt var det va han dilla om. Men han va väldans snäll, jag fick en massa kakor, bara jag gjorde som han sa. Matten tjoa nått om att hon tyckte jag drägglade? Jag dräggla? *fnys* Skulle inte tro det, en äkta varghund drägglar aldrig. När Journalisten och Fotografen gått så gick Matten och Grannen ut med oss alla på promenad, det var friskt kan jag ju säga. Det blåste som attan runt huvudet och Matten har ju plockat mina öron dagen till ära, så dom höll jag ju på att förfrysa. Kolla här va kal jag är om öronen.

dsc00018.JPG

Nä, gott folk, nu måste jag lägga mig och vila lite *gääääsp* .

Hehe, jag såg till att fota både Journalisten och Fotografen.

dsc00022.JPG

One Response to “Kakor, Journalist och Fotograf”

  1. Enya å matten skriver:

    Min matte är en hejare på att sticka, jag ska be henne göra öronmuffar till dig… ;-)
    Är ALLA hanhundsvargar sånnadär kändisar nu??
    Synd att man inte är kille….

    Svar från Loke:
    Du, nästa gång vi hör att det behövs en varghund till något offentligt så ska vi rekommendera dig :) . Hmmm, öronmuffar? Tja, varför inte, det kanske skulle kunna va’ nått.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>