Husse och jag ler mot kameran.Då matte och husse har jobbat så mycket och hemsidan blivit lite eftersatt (jag behöver ju hjälp med kodningen) så blir det lite månadssammanfattningar i mars, april, maj, juni och första halvan av juli. Så ni får veta vad jag gjort de senaste månaderna.

Mars var både roligt och tråkigt. Tråkigt var att husse och matte jobade så mycket. Jag vill ju att hela flocken ska vara hemma och ha roligt tilsammans, men tydligen är det så att man behöver något som heter pengar för att få mat och pengar säger matte att det får man genom att jobba. Fast jag måste ju säga att jag tycker det ärväldigt skoj att hälsa på matte på jobbet, jag brukar ju få korv där.Jag skuttar runt i den härliga snön.
I början av månaden så byte vi internetleverantör här hemma. Det var riktigt spännande för de kom och installerade en dag när Loke var här och hälsade på. Loke och jag försökte få hjälpa installatörerna, för vi kan ju det här med internet, men matte trodde att vi mest skulle vara ivägen. Nu har vi iaf snabbare internet än tidigare till ett billigare pris. Jag skuttar runt i den härliga snön.Det kallar jag ett kap!
I mitten av månaden så började matte och jag en kurs tillsammans. Det var en kurs i grundlydnad hos Brukshundsklubbens Stockholmsavdelning. Husse var också med eftersom matte inte har något körkort än och det var förlångt för mig att gå så vi var tvugna att ta bilen. Kursen var jätterolig, det var en massa andra hundar där med sina hussar och mattar.

Jag och min boll som husse och matte också gillar att leka med.

Mattarna och hussarna fick lära sig att ge oss godis och leka med oss hundar och allt var jätteskoj. De andra hundarna var jättetrevliga, men tyvärr fick jag inte leka så mycket med dem. Det fanns speciellt en annan hund jag blev

extra förtjust i. En jättesöt dobbermanflicka som heter Shai. Henne ville jag busa med hela tiden och till sist, sista dagen på kursen så fick vi chansen att busa ordentligt, det var jätteroligt!

Jag och min boll som husse och matte också gillar att leka med.

Jag har träffat en släkting den här månaden också. Jag och husse var med mattes mamma och besökte min moster Annie (Greirish Never Stop) och hennes husse Mattias och matte Tina. Jag tyckte det var jätteroligt att hälsa på, fast Annie tyckte jag var lite för burdus så hon försökte mest uppfostra mig.Moster Annie och jag pratas vid lite.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>