Nu händer det äntligen något här på bloggen.

Jag har ju varit lite dålig på att skriva så jag snackade ihop mig med min kompis Loke som ju också har en blogg och vi bestämde oss för att flytta ihop våra sidor! Det här innebär att det förhoppningsvis kommer att hända lite mer här på sidan.

Så Loke har flyttat in här på Varghund.se och han har tagit alla sina inlägg, bilder och kommentarer med sig så ni som brukar läsa på Lokes blogg kommer inte att missa något. För att se vem av oss det är som skriver ett inlägg så tittar ni helt enkelt på den lilla texten under rubriken där det står ”Publicerat av…”

One Response to “Loke flyttar in!”

  1. Enya å matten skriver:

    ÅÅÅhåå, det var det här som vi skulle titta hit å dit å bort om…
    :-D

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>