Jag planerar.Den här veckan var nästan lika tråkig som förra. Förutom att jag och matte var hos Loke några dagar och rykte i hans päls… matte passade på att rycka lite i min också. Jag tycker inte det är något roligt alls utan försöker bita henne i händerna för att ge igen, men då morrar hon bara åt mig och säger till mig att sluta och så trimmar hon ändå… På onsdagen så tog matte med mig in i badrummet igen. Jag mindes ju vad som hände förra gången jag fick gå in dit så den här gången så gjorde jag mitt bästa för att slippa gå i badkaret, men inte för att det hjälpte.
Ner i badkaret åkte man och sen kom vattnet på. Matte säger att jag är jätteduktig som är så lugn när jag blir badad… men vad hon inte vet är att jag egentligen smider planer för hur jag ska ta mig ut därifrån nästa gång. Ni vet tittar på hur utgången ser ut och vilka hinder som måste forceras på vägen, matte är nog det svåraste… men jag har en plan… MUUHAHAHAHA!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>